Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Amicale: Spania învinge cu greu Macedonia, Argentina şi Brazilia cuceresc Europa (VIDEO)

Amicale: Spania învinge cu greu Macedonia, Argentina şi Brazilia cuceresc Europa (VIDEO)

Amicale: Spania învinge cu greu Macedonia, Argentina şi Brazilia cuceresc Europa (VIDEO)
13 Aug 2009   •   13:07

Spania a evitat o mare surpriză, după ce a revenit de la 0-2 şi a învins Macedonia cu scorul de 3-2. Fanii gazdelor au început fiesta încă din minutul nouă, când Goran Pandev a deschis scorul. Al doilea său gol a venit în minutul 34 şi campioana Europei era uluită. Fernando Torres a adus Spania în joc la câteva minute după debutul părţii secunde, golul său fiind un catalizator pentru o revenire fugler. Fundaşul Gerard Pique a egalat în minutul 54, iar Albert Riera a stabilit scorul final două minute mai târziu.

Jucătorii argentinieni l-au mai scăpat pe Diego Maradona de presiune, după ce au obţinut o victorie de moral, scor 3-2, în faţa Rusiei. Sergio Aguero a anulat golul înscris de Igor Semşov în minutul 17, înainte de pauză, Lisandro Lopez i-a dus în avantaj pe oaspeţi şi Jesus Datolo a dus scorul la 3-1. Atacantul Roman Pavlyucenko a înscris şi el pentru formaţia condusă de Guus Hiddink, dar Argentina, care se află pe locul patru în preliminariile sud-americane pentru CM, a rezistat până la final.

Lidera Americii de Sud, Brazilia, a obţinut de asemenea o victorie în Europa, graţie golului marcat de Luis Fabiano în Estonia. Starul Sevillei a trecut mingea pe lângă Serghei Pareiko în minutul 43, în urma unui contraatac. Cea mai mare ocazie a Estoniei s-a consemnat în minutul 22, când Konstantin Vassiljev a pătruns prin apărarea braziliană şi şutul său a fost scos cu greu de Julio Cesar.



Altfel, excursia Italiei în Elveţia a adus un nou insucces campioanei mondiale, după eliminarea ruşinoasă de la Cupa Confederaţiilor. Dornici să arate că ce s-a întâmplat în Africa de Sud a fost doar o greşeală, italienii au remizat, scor 0-0, în Elveţia, punctând totuşi o dată, prin Giorgio Chiellini, dar din ofsaid.

Alte rezultate înregistrate în meciurile amicale de miercuri:

Coreea de Sud - Paraguay 1-0
Singapore - China 1-1
Armenia - Moldova 1-4
Cehia - Belgia 3-1
Albania - Cipru 6-1
Bulgaria - Letonia 1-0
Luxemburg - Lituania 0-1
Malta - Georgia 2-0
Suedia - Finlanda 1-0
Ucraina - Turcia 0-3
Tunisia - Coasta de Fildeş 0-0
Danemarca - Chile 1-2
Irlanda - Australia 0-3
Liechtenstein - Portugalia 0-3
Muntenegru - Ţara Galilor 2-1
Polonia - Grecia 2-0
Bosnia - Iran 2-3
Olanda - Anglia 2-2
Irlanda de Nord - Israel 1-1
Islanda - Slovacia 1-1
Algeria - Uruguay 1-0
Columbia - Venezuela 1-2
Ecuador - Jamaica 0-0

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close