Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Andre Villas-Boas a fost amendat de federaţia engleză cu 12.000 de lire sterline

Andre Villas-Boas a fost amendat de federaţia engleză cu 12.000 de lire sterline

Andre Villas-Boas a fost amendat de federaţia engleză cu 12.000 de lire sterline
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    23 Noi 2011   •   12:35

Andre Villas-Boas a primit o amendă de 12.000 de lire sterline din partea federaţiei engleze, ca urmare a comentariilor pe care le-a făcut pe marginea arbitrajului la finalul meciului dintre Queen's Park Rangers şi Chelsea.

Partida în cauză s-a disputat pe 23 octombrie şi a fost câştigată cu 1-0 de echipa nou-promovată în Premier League, la final, managerul lui Chelsea declarând că arbitrul Chris Foy a greşit atunci când a dictat penalty împotriva formaţiei sale şi atunci când i-a eliminat pe Jose Bosingwa şi Didier Drogba.

Tehnicianul portughez nu şi-a recunoscut vina, însă oficialii l-au găsit vinovat şi i-au dat un avertisment în privinţa comportamentului său în viitor.

Arbitrul a fost slab. Foarte, foarte slab, iar acest lucru se reflectă în rezultatul final. Am vorbit cu el după meci şi am fost foarte agresiv la adresa lui. Nu-mi pasă dacă e ok sau nu cu lucrul acesta. Oricine poate avea o zi proastă, dar nu a fost şi cazul nostru. Am avut o zi bună, arbitrul a avut o zi proastă”, declara lusitanul la finalul partidei cu QPR.

Trei dintre meciurile jucate de Chelsea au fost influenţate de prestaţiile arbitriilor. Nu acesta este nivelul din Premier League. Teoriile conspiraţiei îţi pot aduce suspendări şi îţi pot da o aură de plângăcios, dar văd că anumite lucruri se întâmplă în continuare”, a adăugat fostul antrenor al lui FC Porto.

×
Subiecte în articol: Chelsea amenda Premier League
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close