Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Antrenorul lui Motherwell: "Steaua ne-a dat o lecţie foarte dură şi atmosfera a fost incendiară"

Antrenorul lui Motherwell: "Steaua ne-a dat o lecţie foarte dură şi atmosfera a fost incendiară"

Antrenorul lui Motherwell: "Steaua ne-a dat o lecţie foarte dură şi atmosfera a fost incendiară"
Sursa foto: steaua
31 Iul 2009   •   09:11

Scoţienii de la Motherwell au plecat din România cu un gust amar. Scorul de 8-1 cu Flamurtari nu şi-a găsit nici o acoperire în partida din Ghencea, de joi, iar victoria românilor cu 3-0 l-a pus pe gânduri pe antrenorul Jim Gannon. Scoaţianul consideră că partida a fost o lecţie de fotbal primită de tinerii săi jucători, iar atmosfera din "vulcanul" stelist i-a timorat şi mai tare pe aceştia. Şansele de calificare s-au dus, spune Gannon.
"Am primit o lecţie foarte dură! Steaua o echipă de admirat. Nu cred în miracole, românii sunt deja calificaţi. S-a demonstrat încă o dată că fotbalul de pe Continent e mult peste ce se joacă în Marea Britanie, exceptând Anglia. A fost o experienţă grozavă pentru noi, deşi ne-a întărit convingerea că jucătorii britanici n-au nici ştiinţa jocului şi nici tehnicitatea europenilor", a declarat Gannon, potrivit gsp.
Jocul steliştilor i-a surprins, dar scoţienii au fost impresionaţi şi de atmosfera făcută de peluzele şi tribunele din Ghencea, în condiţiile în care fanii echipelor scoţiene Celtic şi Rangers fac şi ei spectacol.
?Rangers şi Celtic au stadioane de 60.000 de locuri şi cei mai pătimaşi fani din Scoţia, dar în seara asta atmosfera a fost extraordinară. E foarte cald în România, faţă de ce suntem noi obişnuiţi iar oraşul ni s-a părut foarte frumos. Femeile sunt foarte frumoase, dar eu sunt căsătorit, aşa că şi femeile din Scoţia mi se par la fel de frumoase", a declarat John Sutton, atacant la Motherwell şi frate al cunoscutului Chris Sutton.
"Steaua e o echipă foarte norocoasă să aibă asemenea public. Atmosfera a fost fabuloasă", a recunoscut şi antrenorul Gannon, care a fost plăcut impresionat şi de gestul steliştilor de a aplauda adversarii la ieşirea de pe teren, gest pe care l-a răsplătit cu o strângere de mână pentru fiecare jucător român.
Bergodi, încântat
"Am făcut un meci foarte bun, mai ales în prima repriză, când am jucat poate cel mai bun fotbal de când sunt eu aici. 3-0 e un scor bun, dar mai avem un meci de jucat, care trebuie luat în serios. Sunt bucuros pentru că suntem pe un drum bun, am văzut o echipă Steaua cu un joc în viteză, cu mobilitate, ceea ce vreau să implementez aici. Pot spune că sunt mulţumit. M-a deranjat faptul că Goian a ratat penalty-ul, dar sunt mulţumit că a jucat foarte bine. Mai avem multe puncte la care trebuie lucrat, dar pentru moment eu sunt mulţumit. Vor urma şi meciuri grele la care trebuie să facem faţă. Mie îmi place că echipa joacă fotbal, nu mi-a fost teamă nici înaintea acestui meci şi nu-mi este nici pentru cel din retur. Scorul de 3-0 nu este prea puţin după cum s-a jucat, chiar dacă am ratat foarte mult", a precizat şi antrenorul Stelei, Bergodi, în antiteză totală cu starea de spirit a omologului său de la Motherwell.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti europa league
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close