Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Antrenorul lui Queen's Park Rangers, suspendat după ce a bătut un jucător

Antrenorul lui Queen's Park Rangers, suspendat după ce a bătut un jucător

Antrenorul lui Queen's Park Rangers, suspendat după ce a bătut un jucător
Sursa foto: Jim Magilton
09 Dec 2009   •   21:12

Jim Magilton, managerul clubului de liga a doua engleză Queen's Park Rangers, a fost suspendat de conducere după ce s-a aflat că l-a lovit pe mijlocaşul Akos Buzsaky. Jucătorul ungur a primit o lovitură în cap de la antrenorul său cu ocazia unui meci de campionat cu formaţia Watford.
"Clubul a confirmat suspendarea imediată a managerului Jim Magilton, iar o anchetă a fost deschisă în acest caz. Suspendarea este legată de un incident petrecut la meciul cu Watford", a anunţat conducerea clubului englez, potrivit Mediafax.
Evenimentul care a dus la suspendarea din funcţie a tehnicianului nord-irlandez de 40 de ani s-a petrecut la meciul din liga secundă engleză dintre Queen's Park şi Watford, pierdut de clubului londonez, deţinut de Flavio Briatore, cu 1-3.
Cazul care îl are în centru pe antrenorul Jim Magilton nu este unul unic în Anglia. De curând, antrenorul Tony Pulis de la clubul Stoke City a fost acuzat că l-a lovit în cap pe atacantul James Beattie la înfrângerea de sâmbătă în faţa lui Arsenal, scor 0-2, într-un meci contând pentru etapa a 15-a a Premier League.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close