Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AS: Schuster i-a supărat pe şefii de la Real Madrid şi va fi demis

AS: Schuster i-a supărat pe şefii de la Real Madrid şi va fi demis

AS: Schuster i-a supărat pe şefii de la Real Madrid şi va fi demis
17 Noi 2008   •   12:13

Antrenorul Bernd Schuster urmează să fie demis de la conducerea tehnică a echipei Real Madrid, ca urmare a unei decizii a preşedintelui clubului, Ramon Calderon, informeazã cotidianul AS.
Potrivit sursei citate, Schuster le-a dat jucătorilor săi două zile libere după înfrângerea din deplasare, scor 1-0, cu Real Valladolid. Tehnicianul a plecat apoi fără să anunţe, pentru a participa la botezul fiicei sale, deşi directorul sportiv Predrag Mijatovici îi ceruse să anuleze cele două zile libere. ?Calderon s-a enervat şi a dat, ieri (n.r. - duminică), ordinul irevocabil ca Schuster să fie demis?, notează AS.
Ziarul iberic precizează că oficialii clubului Real Madrid, Mijatovici caută deja un succesor pentru postul de antrenor principal, favoriţii fiind Víctor Fernandez şi Mancini. Conform AS, Schuster va fi demis în momentul în care Real Madrid va ajunge la un acord cu unul din cei trei.
Presa din Spania a lansat un atac virulent după ultima înfrângere a clubului din Madrid, Marca acuzândul pe tehnicianul german că ?a reacţionat mult prea târziu la ceea se întâmpla pe teren în meciul cu Real Valladolid?. Tot ei au realizat şi un sondaj de opinie cu întrebarea ?Trebuie demis Schuster?? la care au răspuns 58.366 de persoane, 60% fiind de părere că antrenorul ar trebui îndepărtat de la gruparea madrilenă.
Real Madrid se află pe locul 5 în Primera Division, având 23 de puncte, cu 5 mai puţine decât liderul clasamentului, Barcelona.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid FC Barcelona
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close