Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ashley Young, de la Aston Villa, dorit de Barcelona

Ashley Young, de la Aston Villa, dorit de Barcelona

Ashley Young, de la Aston Villa, dorit de Barcelona
Sursa foto: ashley young
21 Iun 2009   •   12:45

Barcelona pare interesată, contra sumei de 25 milioane lire sterline, să îl cumpere pe atacantul englez Ashley Young. Potrivit Daily Star, campionii Spaniei l-au urmărit pe Young sezonul trecut şi acum pregătesc oferta pentru jucătorul de 23 de ani, care ar trebui să ajungă în La Liga în această vară.
Antrenorul catalan Pep Guardiola se pare că a decis să nu intre în război cu Real Madird, Chelsea şi Manchester United pentru Franck Ribery, aşa că l-a ales pe Young pentru a-i asista pe Thierry Henry şi Samuel Eto'o de pe flancul stâng.
Young a cunoscut o creştere spectaculoasă a cotei sale, de când a ajuns la Villa, de la Watford, în 2007, pentru 10 milioane de lire sterline, dar este posibil ca tehnicianul Martin O'Neill să fie reticent la a ceda unul din cei mai buni jucători ai săi.
Cu toate acestea, se apreciază că Barca îl va oferi pe Aleksandr Hleb la schimb.
O sursă din cadrul clubului spaniol a declarat că "Young a fost impresionant sezonul trecut cu Villa şi uneori cu Anglia. A terminat sezonul bine şi este un jucător pe care Guardiola îl place. Îl urmăreşte de ceva vreme şi sperăm să vină la un club mare aşa cum e Barca?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close