Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Aston Villa, a doua echipă în semifinalele Cupei Angliei după 4-2 cu Reading

Aston Villa, a doua echipă în semifinalele Cupei Angliei după 4-2 cu Reading

Aston Villa, a doua echipă în semifinalele Cupei Angliei după 4-2 cu Reading
Sursa foto: john carew
07 Mar 2010   •   18:37

Villa a pus capăt visului celor de la Reading de a câştiga Cupa Angliei, graţie unei prestaţii excelente în a doua repriză a meciului de pe stadionul Madejski. În ciuda faptului că Reading a condus chiar la două goluri la pauză, experienţa lui Aston Villa şi inspiraţie atacantului Carew au dus, până la final, la întoarcerea scorului.
Două goluri marcate de irlandezul Shane Long, în minutele 27 şi 43, fanii celor de la Aston Villa îşi pierduseră speranţele de a merge în semifinalele Cupei Angliei. A doua repriză le-a aparţinut, însă, exclusiv oaspeţilor. Mai întâi Ashley Young a redus din diferenţă în minutul 47, iar apoi norvegianul John Carew a reuşit un hattrick spectaculos, în minutele 52, 59 şi 90+2, pentru ducând scorul la 4-2.
Sâmbătă obţinuseră biletele pentru semifinalele Cupei Angliei şi cei de la Portsmouth, după o victorie cu 2-0 în faţa celor de la Birmingham, în timp ce Fulham şi Tottenham au remizat, 0-0. Cele două echipe vor mai juca un meci de calificare, de această dată pe terenul lui Tottenham. Duminică, după partida Reading-Aston Villa, Chelsea a învins pe teren propriu pe Stoke City cu 2-0 şi a obţinut, de asemenea, locul în semifinalele Cupei Angliei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Angliei Aston Villa
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close