x close

Aston Villa ratează urcarea pe podium. Rezultate Premier League

29 Noi 2008   •   19:39
Aston Villa ratează urcarea pe podium. Rezultate Premier League

În aşteptarea meciurilor şoc de duminică, etapa 15 Premier League a debutat sâmbătă cu câteva partide, dintre care una putea stabili ocupanta locului trei. Totuşi, Aston Villa a ratat ocazia de a sări pe podium după ce nu a reuşit decât un 0-0, acasă, în faţa lui Fulham .
Gareth Barry a lipsit-o pe Aston Villa de a sări peste Manchester United în clasament pentru a ajunge pe 3. Mijlocaşul englez, care a promis să stea la Villa până la vară cel puţin, ar fi putut face un hat-trick, dar finalizarea l-a trădat.
Victoria i-ar fi dus pe jucătorii lui Martin O'Neill peste Manchester United înaintea derbyului acestora de mâine cu rivala din Manchester.
În alte meciuri, Sunderland a picat în zona retrogradării după o înfrângere grea în partida cu Bolton, ceea ce face să crească presiunea asupra antrenorului Roy Keane.
Echipa acestuia a pierdut cinci din ultimele şase partide- inclusiv ultimele trei meciuri de acasă, iar săptămâna viitoare îi aşteaptă o călătorie pe Old Trafford, unde nu se întrevăd şanse de a pleca cu puncte. Sunderland şi-a săpat singură groapa. Deşi a deschis scorul în minutul 11, Bolton şi-a revenit pentru a conduce cu 4-1 deja din minutul 54.
Stoke, pe de altă parte, nu a reuşit a cincea victorie acasă consecutivă şi s-au mulţumit cu un punct.
Rezultate sâmbătă Premier League
Aston Villa 0 - 0 Fulham
Middlesbrough 0 - 0 Newcastle U.
Stoke C. 1 - 1 Hull C.
Sunderland 1 - 4 Bolton W.
Wigan Athletic 2 - 1 West Bromwich A.

Antena3.ro

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati