Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Aston Villa ratează urcarea pe podium. Rezultate Premier League

Aston Villa ratează urcarea pe podium. Rezultate Premier League

Aston Villa ratează urcarea pe podium. Rezultate Premier League
29 Noi 2008   •   19:39

În aşteptarea meciurilor şoc de duminică, etapa 15 Premier League a debutat sâmbătă cu câteva partide, dintre care una putea stabili ocupanta locului trei. Totuşi, Aston Villa a ratat ocazia de a sări pe podium după ce nu a reuşit decât un 0-0, acasă, în faţa lui Fulham .
Gareth Barry a lipsit-o pe Aston Villa de a sări peste Manchester United în clasament pentru a ajunge pe 3. Mijlocaşul englez, care a promis să stea la Villa până la vară cel puţin, ar fi putut face un hat-trick, dar finalizarea l-a trădat.
Victoria i-ar fi dus pe jucătorii lui Martin O'Neill peste Manchester United înaintea derbyului acestora de mâine cu rivala din Manchester.
În alte meciuri, Sunderland a picat în zona retrogradării după o înfrângere grea în partida cu Bolton, ceea ce face să crească presiunea asupra antrenorului Roy Keane.
Echipa acestuia a pierdut cinci din ultimele şase partide- inclusiv ultimele trei meciuri de acasă, iar săptămâna viitoare îi aşteaptă o călătorie pe Old Trafford, unde nu se întrevăd şanse de a pleca cu puncte. Sunderland şi-a săpat singură groapa. Deşi a deschis scorul în minutul 11, Bolton şi-a revenit pentru a conduce cu 4-1 deja din minutul 54.
Stoke, pe de altă parte, nu a reuşit a cincea victorie acasă consecutivă şi s-au mulţumit cu un punct.
Rezultate sâmbătă Premier League
Aston Villa 0 - 0 Fulham
Middlesbrough 0 - 0 Newcastle U.
Stoke C. 1 - 1 Hull C.
Sunderland 1 - 4 Bolton W.
Wigan Athletic 2 - 1 West Bromwich A.

Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close