Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Aston Villa - WBA 2-1, rezultat care duce Villa pe locul 3

Aston Villa - WBA 2-1, rezultat care duce Villa pe locul 3

Aston Villa - WBA 2-1, rezultat care duce Villa pe locul 3
10 Ian 2009   •   17:51

Autogolul portarului de la Scott Carson de la West Bromwich Albion a fost cea care a făcut diferenţa într-un meci care putea faţă în faţă ocupanta locului patru şi "lanterna roşie" a clasamentului. Carson a scăpat printre mâini o minge şutată de Gabriel Agbonlahor în minutul 41, iar aceasta s-a dus în poartă.
În momentul autogolului, scorul era deja de 1-0 pentru Villa, care înscrisese în minutul 18 prin Curtis Davies, tăind începutul bun de meci al celor de la WBA. În acel moment a început, spune cotidianul The Sun, o ofensivă puternică a gazdelor. Garreth Barry a bătut periculor mai multe lovituri de colţ, iar colegii său au trimis periculos cu capul, dar tabela a rămas intactă până la autogolul lui Carson.
În fatidicul minut 41, acelaşi Barry i-a strecurat o pasă lui Agbonlahor pe flancul stâng, unde acesta nu a fost atacat suficient de repede de cei cinci apărători din zonă, apucând să şuteze din unghi. Carson a reuşit să scape mingea în poartă, îngreunând mult situaţia coechipierilor, chiar înainte de pauză.
După pauză, nou intratul Roman Bednar i-a prelungit o minge cu capul lui Morisson, jucătorul lui WBA "perforând" plasa porţii apărate de Brad Friedel cu un şut violent. Toate eforturile depuse de Albion din acel moment au fost în zadar, deoarece scorul de 2-1, înregistrat pe tabelă, s-a păstrat până la final.
Aston Villa a depăşit, în consecinţă, pe Manchester Unided în clasament, cu 41 de puncte faţă de 38 câte au "diavolii roşii", dar acest lucru se poate schimba foarte uşor atunci când echipa lui Alex Ferguson îşi va juca meciurile restanţă (are cu trei meciuri mai puţin jucate decât Aston Villa).
Cele două echipe au jucat în următoarele formaţii:
Aston Villa: Friedel, Reo-Coker, Davies, Laursen, Luke Young, Sidwell (Cuellar 86), Petrov, Barry, Milner, Agbonlahor, Ashley Young.
Rezerve nefolosite: Guzan, Harewood, Delfouneso, Knight, Shorey, Gardner. Booked: Laursen. Goluri: Davies 19, Carson 41 autogol
West Bromwich Albion: Carson, Hoefkens, Barnett, Olsson, Robinson, Morrison (Brunt 65), Koren, Greening, Valero (Kim 77), Simpson, Moore (Bednar 46).
Rezerve nefolosite: Kiely, Cech, Beattie, Donk. Cartonaşe galbene: Bednar. Goluri: Morrison 49.
Foto: www.thesun.co.uk
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Aston Villa Premier League
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close