Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Atlante - Barcelona 1-3. Spaniolii se califică în finala CM a Cluburilor, unde vor întâlni Estudiantes

Atlante - Barcelona 1-3. Spaniolii se califică în finala CM a Cluburilor, unde vor întâlni Estudiantes

Atlante - Barcelona 1-3. Spaniolii se califică în finala CM a Cluburilor, unde vor întâlni Estudiantes
17 Dec 2009   •   02:26


Barcelona s-a calificat în finala Cupei Mondiale a Cluburilor, unde va întâlni gruparea Estudiantes, după ce a revenit pe tabela de marcaj şi a învins cu 3-1 campioana Mexicului, Atlante, în Abu Dhabi.

Barcelona era considerată mare favorită pentru accederea în finală înainte de meciul cu Atlante, iar Guardiola a ales să îl lase pe Lionel Messi pe banca de rezerve şi să înceapă meciul cu un trio ofensiv format din Zlatan Ibrahimovic, Andres Iniesta şi Pedro. Mutarea a părut iniţial total neinspirată, spaniolii văzându-se conduşi pe tabela de marcaj încă din minutul patru.

Guillermo Rojas i-a depăşit pe Carlos Puyol şi Dani Alves, a săltat mingea peste Victor Valdes şi a împins-o apoi în poarta goală, deschizând scorul. Spaniolii şi-au intrat însă treptat în ritm şi Sergio Busquets a egalat în minutul 35, pentru ca Lionel Messi să-şi aducă echipa în avantaj la două minute de la intrarea lui pe teren, în minutul 55. Scorul final a fost stabilit de Pedro Rodriguez în minutul 67, iar pentru Barcelona urmează acum finala de sâmbătă cu campioana Americii de Sud.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close