Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Atletico denunţă Olympique Marseille la UEFA pentru neplata biletelor (VIDEO)

Atletico denunţă Olympique Marseille la UEFA pentru neplata biletelor (VIDEO)

Atletico denunţă Olympique Marseille la UEFA pentru neplata biletelor (VIDEO)
15 Noi 2008   •   19:33

Clubul Atletico Madrid a reclamat gruparea Olympique Marseille la UEFA pentru neplata biletelor ce au revenit fanilor echipei din Marsilia la meciul dintre cele două formaţii, disputat la 1 octombrie, în grupele Ligii Campionilor, informează cotidianul spaniol AS.
Potrivit sursei citate, gruparea madrilenă denunţă faptul că OM trebuie să plătescă echivalentul celor 1.000 de bilete pe care fanii francezi le-au avut la partida din Spania, adică aproximativ 43.000 de euro, după ce a depus deja plângere împotriva clubul din Ligue 1 pentru daunele cauzate asupra stadionului Vicente Calderon de către suporterii gupării din Marsilia.
Suporterii echipei Olympique Marseille au fost implicaţi în mai multe incidente cu poliţia locală, în urma cărora un fan al echipei franceze a fost arestat, înainte de partida câştigată cu scorul de 2-1 de Atletico .
În urma acestor incidentelor şi după ce mai multe strigăte cu conotaţie rasistă au fost auzite pe stadionul în timpul jocului, clubului madrilen i-a fost suspendat terenul, de către UEFA, pentru două partide din Liga Campionilor, dintre care una cu suspendare.
Oficialii clubului din Madrid au recomandat deja propriilor fani să nu facă deplasarea pentru meciul retur dintre Olympique Marseille şi Atletico, ce va avea loc la 9 decembrie la Marsilia.
Incidentele provocate de suporterii francezi

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Atletico Madrid Olympique Marseille UEFA
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close