Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Australia vrea meciuri ?mai tari? înainte de Cupa Mondială din 2010

Australia vrea meciuri ?mai tari? înainte de Cupa Mondială din 2010

Australia vrea meciuri ?mai tari? înainte de Cupa Mondială din 2010
18 Iun 2009   •   16:15

?Cangurii? încearcă să atragă un adversar cu nume în Australia, anul viitor, pentru un meci amical înainte de Cupa Mondială din Africa de Sud. Oficialii Federaţiei de Fotbal a Australiei (FFA) au rezervat deja stadionul Melbourne Cricket Ground de 100.000 de locuri şi speră să atragă un adversar de top.

?Cred că sunt şanse mari ca o echipă din America de Sud să vină să joace cu noi?, a declarat directorul executiv al FFA, Ben Buckley.

Australia a defilat prin preliminariile pentru CM 2010, zona Asia, şi s-a calificat pentru turneul din Africa de Sud, însă vrea să aibă parte de câteva meciuri mai dificile înainte de turneul final. ?Cangurii? erau neînvinşi în primele şapte partide din preliminarii, fără să primească gol, ca apoi să revină în meciul cu Japonia şi să câştige cu 2-1, miercuri, la Melbourne.

?Pentru că suntem neînvinşi de ceva vreme este important să fim puşi în dificultate în pregătirile pentru Cupa Mondială. Nu va fi mereu aşa uşor ca în preliminarii. Vrem să jucăm împotriva unor formaţii care acum, pe hârtie, ne-ar bate?, a declarat Lucas Neill, căpitanul Australiei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Australia
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close