Antena 3 CNN Sport Fotbal extern "Bad Boy" Mutu este dorit la West Ham de Gianfranco Zola

"Bad Boy" Mutu este dorit la West Ham de Gianfranco Zola

"Bad Boy" Mutu este dorit la West Ham de Gianfranco Zola
Sursa foto: adrian mutu
29 Dec 2009   •   13:41

Adrian Mutu este încă în refacere după operaţia suferită la genunchi în noiembrie însă nu duce lipsă de oferte. Presa din Marea Britanie scrie despre interesul lui West Ham United pentru aracantul român care în ianuarie va împlini 31 de ani. Managerul "Ciocăbarilor", italianul Zola, este un mare fan al calităţilor românului şi crede că Mutu ar putea ajuta echipa să se salveze de la retrogradare.
"West Ham ia în considerare o mutare extraordinară prin aducerea fostului "băiat rău" de la Chelsea, Adrian Mutu. Atacantul român a fost dat afară de clubul Chelsea în 2004 după un test pozitiv cu cocaină, dar de atunci Mutu şi-a reluat cu succes cariera în Italia, la Juventus şi Fiorentina. Directorul tehnic al echipei West Ham, Gianluca Nani, l-a pus pe jucătorul român pe lista posibilelor transferuri din ianuarie a formaţiei care se luptă să rămână în Premier League", a notat cotidianul Daily Mirror.
West Ham are, în acest moment, mari probleme în Premier League, situându-se pe locul al 17-lea cu doar 18 puncte în 20 de partide disputate. În ultima partidă, disputată luni, echipa antrenată de Zola a fost învinsă de Tottenham, pe White Hart Lane.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close