Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ballardini mai are doar două meciuri la dispoziţie să îşi salveze postul la Lazio

Ballardini mai are doar două meciuri la dispoziţie să îşi salveze postul la Lazio

Ballardini mai are doar două meciuri la dispoziţie să îşi salveze postul la Lazio
Sursa foto: Claudio Lotito
08 Dec 2009   •   18:24

Lazio i-a oferit timp antrenorului Davide Ballardini doar până la pauza de iarnă pentru a-şi salva postul, în condiţiile în care forma slabă a clubului a culminat duminică cu înfrângerea în derby-ul local cu AS Roma, scor 0-1.

Biancocelesti nu au mai câştigat din etapa a doua a sezonului, disputată în luna august, şi se află în prezent la doar un punct deasupra zonei de retrogradare din Serie A.

Preşedintele Claudio Lotito era de aşteptat să îl demită pe Ballardini după înfrângerea de duminică, în condiţiile în care a promis fanilor că vor fi schimbări dacă jucătorii nu se trezesc la derby. Totuşi, după o lungă discuţie cu directorul tehnic Igli Tare, Lotito a ajuns la concluzia că nu are rost să facă schimbări înaintea următoarelor două partide, cu Genoa şi Inter.

Un alt motiv din spatele deciziei lui Lotito este faptul că jucătorii îl susţin în continuare pe Ballardini. "Suntem toţi implicaţi în treaba asta. Toţi suntem alături de el. Suntem în aceeaşi barcă şi este normal să rămânem de partea lui. Noi jucăm bine, dar avem o criză de rezultate. Ne lipsesc victoriile", a declarat mijlocaşul brazilian Matuzalem.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lazio Roma
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close