Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona a câştigat ”mondialul” cluburilor. Neymar: E imposibil să îi opreşti

Barcelona a câştigat ”mondialul” cluburilor. Neymar: E imposibil să îi opreşti

Barcelona a câştigat ”mondialul” cluburilor. Neymar: E imposibil să îi opreşti
18 Dec 2011   •   16:24

Barcelona a devenit oficial cel mai bun club din lume, după ce a învins campioana Americii de Sud, Santos, cu 4-0 în finala Cupei Mondiale a Cluburilor, pe stadionul Yokohama din Japonia.

Campioana europeană a obținut victoria grație golurilor marcare de Lionel Messi (x2 - care a ajuns la cota 29 în acest sezon), Xavi și Cesc Fabregas.

”Poate că a părut ușor, dar nu a fost. Golurile marcate rapid ne-au fost de ajutor. Nu ne-am îndoit niciodată de noi și i-am ținut bine pe atacanții lui Santos. A fost o performanță completă”, a declarat căpitanul Barcelonei, Carles Puyol.

Valoarea europenilor a fost recunoscută și de starul lui Santos, Neymar. ”Este imposibil să oprești Barcelona. E cea mai bună echipă din lume și are jucători fantastici. Dar noi suntem a doua cea mai bună echipe din lume și pentru noi asta e o răsplată grozavă”, a declarat Neymar.

În finala mică, Al Sadd, campioana Asiei, a învins deținătoarea titlului din Japonia, Kashiwa Reysol, cu 5-3 la penalty-uri, după 0-0 la capătul minutelor regulamentare.

×
Subiecte în articol: FC Barcelona
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close