Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona dă lovitura, dar cu ce cost! Ibrahimovic prezentat oficial pe Camp Nou

Barcelona dă lovitura, dar cu ce cost! Ibrahimovic prezentat oficial pe Camp Nou

Barcelona dă lovitura, dar cu ce cost! Ibrahimovic prezentat oficial pe Camp Nou
Sursa foto: zlatan ibrahimovic
28 Iul 2009   •   09:07

Mai bine mai târziu decât niciodată. Acesta poate fi deviza Barcelonei, care a dat o lovitură pe piaţa transferurilor la fel de mare ca acelea reuşit de Real Madrid în urmă cu săptămâni, şi l-a adus pe superstarul suedez Zlatan Ibrahimovic. Puternicul atacant a fost prezentat luni pe Camp Nou în faţa a 50.000 de spectatori. Preţul plătit de Barca pentru "Ibra" a fost unul colosal, cedarea lui Eto'o, împrumutul lui Hleb şi 66 de milioane de euro.
Luni seară s-a declanşat fiesta în Catalunia şi stadionul Camp Nou a devenit încă o dată, oare pentru a câta oară, centrul citatelei de pe malul Mediteranei. Ibrahimovic a fost prezentat cu fast în faţa unui public entuziasmat, iar jucătorul se declară fericit. Jucătorul de 27 de ani a semnat un contract pe cinci ani cu Barcelona.
"Îi mulţumesc mult lui Laporta, dar mai ales lui Massimo Moratti. M-am simţit ca într-o familie la Milano, dar acum vroiam să fac un alt pas. Au fost nişte săptămâni grele pentru mine, dar vreau să-mi duc cariera la un nivel cât mai ridicat. Aveam de câteva luni un acord cu Moratti, doar Barcelona putea şi dorea să mă cumpere. Acum sunt cel mai fericit!", a declarat Ibrahimovic la conferiţa de presă de la Barcelona, potrivit Gazzetta dello Sport.
Barcelona l-a transferat pe golgheterul Italiei, Ibrahimovic, dar transferul nu a fost deloc unul ieftin. Hleb se întoarce în Catalunia la sfârşitul sezonului, dar Eto'o, un golgheter de clasă, şi cele 66 de milioane plătite au plecat definitiv de la Barcelona. De ce, totuşi, chiar 66 de milioane? De fapt, "doar 46" de milioane de euro a primit Inter din aceşti bani, restul fiind plătiţi de Laporta lui Eto'o şi agentului său pentru a obţine acceptul acestora pentru transfer. Barcelona consideră, însă, suma rezonabilă. Până la urmă bugetul grupării "blaugrana" în acest an este de 409 milioane de euro.
Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close