Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona obţine prima victorie în 2010: 5-0 la Tenerife. Vezi hat-trick-ul lui Messi (VIDEO)

Barcelona obţine prima victorie în 2010: 5-0 la Tenerife. Vezi hat-trick-ul lui Messi (VIDEO)

Barcelona obţine prima victorie în 2010: 5-0 la Tenerife. Vezi hat-trick-ul lui Messi (VIDEO)
11 Ian 2010   •   11:27


Hat-trick-ul lui Lionel Messi a ajutat Barcelona să defileze în deplasarea de la Tenerife şi să rămână pe primul loc în La Liga, în timp ce Real Madrid a câştigat şi ea şi rămâne la două puncte de lider.

Campioana en-titre s-a impus cu 5-0, Messi deschizând scorul în minutul 36, înainte ca Puyol să adauge un al doilea gol cu un minut înainte de pauză. Messi a reuşit "dubla" în prelungirile primei reprize şi apoi şi-a încheiat hat-trickul în minutul 75. Scorul final a fost stabilit de Ezequiel Luna, care a înscris în propria poartă cu patru minute înainte de final.



Real Madrid a ţinut şi ea pasul în lupta pentru titlu şi a câştigat cu 2-0 în faţa celor de la Real Mallorca, pe un stadion Santiago Bernabeu acoperit de zăpadă. Aflat în formă maximă, Higuain a deschis scorul în minutul opt şi apoi l-a servit la al doilea pe Esteban Granero, cu cinci minute înainte de pauză, Real Madrid ajungând la a noua victorie din tot atâtea posibile pe teren propriu, în acest sezon.

Alte rezultate:
Valladolid 0 - 4 Atletico Madrid
Sevilla 1 - 2 Racing Santander
Villarreal 1 - 1 Almeria
Deportivo La Coruna 1 - 0 Osasuna
Espanyol 2 - 1 Zaragoza
Malaga 1 - 1 Athletic Bilbao
Sporting Gijon 1 - 0 Getafe
Xerez 1 - 3 Valencia

Antena3.ro

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close