Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona şi Real Madrid înving în deplasare şi domină în continuare La Liga

Barcelona şi Real Madrid înving în deplasare şi domină în continuare La Liga

Barcelona şi Real Madrid înving în deplasare şi domină în continuare La Liga
31 Ian 2010   •   12:08

Barcelona rămâne la cinci puncte în fruntea clasamentului din La Liga, după ce atât ea, cât şi Real Madrid, au înregistrat victorii în deplasare, sâmbătă.

Campioana en-titre deschisese temporar un avantaj de opt puncte, după ce Pedro Rodriguez a înscris unicul gol al victoriei cu 1-0 de la Sporting Gijon, însă Real Madrid a redus deficitul când a învins Deportivo cu 3-1, înregistrând prima victorie în campionat după 18 ani pe Riazor, din La Coruna.

Pedro a înscris al 50-lea gol pentru Barcelona în acest sezon de La Liga cu 15 minute înainte de pauză, însă "extratereştrii" putea învinge la un scor şi mai mare. Xavi şi Iniesta au ratat mari ocazii în debutul reprizei secunde, în timp ce Juan Pablo a făcut minuni în faţa lui Zlatan Ibrahimovic.

Aflată pe locul doi, Real Madrid a început în forţă meciul cu Deportivo şi conducea la pauză cu 2-0. Esteban Granero a deschis scorul în minutul 13, înainte ca Guti să îl angajeze superb pe Karim Benzema înainte de pauză. Deportivo a revenit prin penalty-ul executat de Riki, însă Benzema şi-a trecut în cont al doilea gol al serii şi al şaptelea al sezonului pentru a pecetlui victoria.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Real Madrid La Liga
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close