Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bayern Munchen şi Schalke 04 s-au calificat fără emoţii în turul 3 al Cupei Germaniei

Bayern Munchen şi Schalke 04 s-au calificat fără emoţii în turul 3 al Cupei Germaniei

Bayern Munchen şi Schalke 04 s-au calificat fără emoţii în turul 3 al Cupei Germaniei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    27 Oct 2011   •   12:55

Bayern Munchen şi-a revenit după eşecul surprinzător din Bundesliga din weekend-ul trecut şi s-a calificat în turul 3 al Cupei Germaniei, după ce a învins pe teren propriu cu scorul de 6-0 pe Ingolstadt, echipă din liga a doua.

 
Un şut deviat al lui Thomas Muller i-a adus în avantaj pe bavarezi, pentru ca David Alaba să dubleze avantajul oamenilor lui Jupp Heinckes imediat după pauză. Înlocuitorul golgheterului Mario Gomez, danezul Nils Petersen a reuşit o dublă, înainte ca Marvin Matip să-şi înscrie un autogol în urma unei centrări a lui Rafinha şi japonezul Takashi Usami să închidă tabela în ultimul minut de joc.
 
Şi deţinătoarea trofeului, Schalke 04, la care Ciprian Marica nu a evoluat, merge mai departe, adversara Stelei din Europa League reuşind să câştige cu 2-0 pe terenul divizionarei secunde Karlsruhe SC. Olandezul Huntelaar a confirmat startul bun de sezon şi a deschis scorul în minutul 81, iar Joel Matip a înlăturat definitiv emoţiile două minute mai târziu.
 
Echipa care a provocat primul eşec al lui Bayern după opt meciuri în campionat, Hannover 96, a fost eliminată, după ce a pierdut în prelungiri pe teren propriu cu Mainz, în timp ce Kaiserslautern a avut de asemenea nevoie de timp suplimentar pentru a trece de Eintracht Frankfurt.
 
Finalista ediţiei trecute a Cupei Germaniei, Duisburg, a fost învinsă de Holstein Kiel, Hertha Berlin s-a impus clar la Essen, iar Stuttgart nu a avut probleme acasă cu FSV Frankfurt.
 
Rezultate Cupa Germaniei, turul 2: Hannover - Mainz 0-1 d. prel, Holstein Kiel - Duisburg 2-0, Karlsruhe SC - Schalke 0-2, RW Essen - Hertha 0-3, Bayern Munchen - Ingolstadt 6-0, Eintracht Frankfurt - Kaiserslautern 0-1 d. prel, Erzgebirge Aue - Nurnberg 1-2, Stuttgart - FSV Frankfurt 3-0. 
 

×
Subiecte în articol: Bayern Munchen Schalke 04
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close