Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bayern - Ol. Lyon 1-0. Robben îşi poartă echipa pe umeri spre finala Ligii Campionilor (VIDEO)

Bayern - Ol. Lyon 1-0. Robben îşi poartă echipa pe umeri spre finala Ligii Campionilor (VIDEO)

Bayern - Ol. Lyon 1-0. Robben îşi poartă echipa pe umeri spre finala Ligii Campionilor (VIDEO)
Sursa foto: arijen robben
21 Apr 2010   •   23:36

Semifinala outsiderelor la câştigarea Ligii Campionilor a fost mai slabă ca număr de vedete pe metru pătrat decât meciul de marţi dintre Inter şi Barcelona, dar a depăşit mult ca tensiune partida de pe Giuseppe Meazza. Jocul în sine a fost destul de spectaculos, cu un ritm ridicat. Prima ocazie i-a aparţinut lui Bayern, dar Schweinsteigger a trimis cu capul peste poartă în minutul 13. Ribery a avut şi el o ocazie bună în minutul 18 când, după ce a driblat tot flancul drept al apărării lyoneze a şutat la un metru de poartă.
Francezul nu a mai apucat să arate nimic pe teren, întrucât în minutul 37 a avut o intrare oribilă, din care Lisandro Lopez a avut mare noroc să iasă întreg. Roberto Rosetti l-a eliminat direct, iar Lyon avea un avantaj mare de care putea profita. Kallstrom a fost aproape să îi aducă pe francezi în avantaj înainte de pauză, dar torpila lui de la 30 de metri a fost scoasă de Butt, scorul primei reprize fiind 0-0.
În ciuda omului în minus, Bayern a ieşit de la cabine ofensivă iar calculele i-au ieşit lui Louis van Gaal. Mai întâi Muller a luftat singur cu portarul, iar apoi Bayern a scăpat de problema omului în minus, în minutul 54, la eliminarea lui Jeremy Toulalan pentru cumul de cartonaşe galbene. Pe val, germanii au continuat să atace, dar Gomez a trimis cu capul în braţele lui Lloris deşi era singur. Golul nu putea veni decât de la vedeta incontestabilă a acestei primăveri de la Bayern, Arijen Robben. Olandezul a şutat printr-o pădure de fundaşi, mingea a fost uşor deviată de Gomez, iar Lloris a fost bătut. Era minutul 70, iar Bayern obţinea în sfârşit golul pe care îl aştepta.
Jocul a pierdut mult din viteză şi din ritm din acest moment şi, cum Lyon nu a putut să se apropie periculos de poarta lui Jorg Butt, rezultatul de pe tabelă s-a păstrat până la final.


Vezi aici golul partidei Bayern - Olympique Lyon.
Formaţiile de joc:
Bayern Munchen: Butt, Lahm, Van Buyten, Demichelis, Contento, Robben, Schweinsteiger, Pranjic, Ribery, Muller, Olic. Rezerve: Rensing, Altintop, Gorlitz, Klose, Alaba, Gomez, Tymoschuk
Ol. Lyon: Lloris, Reveillere, Cris, Toulalan, Cissokho, Gonalons, Kallstrom, Ederson, Pjanic, Delgado, Lopez. Rezerve: Vercoutre, Michel Bastos, Govou, Makoun, Gomis, Anderson, Gassama
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close