Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bellamy salvează un punct pentru Manchester City cu Aston Villa, 1-1

Bellamy salvează un punct pentru Manchester City cu Aston Villa, 1-1

Bellamy salvează un punct pentru Manchester City cu Aston Villa, 1-1
Sursa foto: craig bellamy
06 Oct 2009   •   09:56

Manchester City a depăşit Liverpool în clasamentul Premier League după ce a remizat cu Aston Villa, în deplasare, cu scorul de 1-1 în ultimul meci care precede meciurile echipelor naţionale. Richard Dunne, fostul căpitan al lui City, le-a adus pe gazde în avantaj, pentru ca Bellamy să închidă tabela pe final. Aston Villa a ratat, astfel, şansa de a egala la puncte reputatele Arsenal şi Liverpool.
Richard Dunne, fost căpital al lui Manchester City, cu 350 de apariţii în tricoul echipei de pe City of Manchester Stadium, a fost eroul fanilor lui Aston Villa în meciul de luni. A deschis scorul în minutul 15, bătându-l clar în duel direct pe Garreth Barry la cap. Barry este fostul căpitan al lui Villa, iar fanii îl consideră un trădător după plecarea la City, golul lui Dunne fiind răzbunarea perfectă pentru aceştia.
Trupa lui Mark Hughes s-a revanşat, însă, în minutul 67, când Bellamy a reluat o minge din poziţie foarte grea, dezechilibrat, şi a readus egalitatea pe tabelă, stabilind totodată şi scorul final.
Pentru Aston Villa, următorul meci va fi unul de coşmar, deoarece etapa viitoare, pe 17 octombrie, va primi vizita lui Chelsea, în timp ce Manchester City are un test interesant, cu Wigan, singura echipă care a învins Chelsea în acest sezon.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester City Aston Villa
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close