Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Benitez se teme de Urziceni: "Le-am văzut meciurile şi va fi foarte greu"

Benitez se teme de Urziceni: "Le-am văzut meciurile şi va fi foarte greu"

Benitez se teme de Urziceni: "Le-am văzut meciurile şi va fi foarte greu"
Sursa foto: rafael benitez
18 Dec 2009   •   16:53

Antrenorul spaniol al lui Liverpool, adversara Unirii Urziceni din 16-imile Europa League, este rezervat după tragerea la sorţi de vineri, de la Nyon. Benitez spune că a văzut meciurile Unirii din Liga Campionilor şi că se aşteaptă la un meci foarte greu cu formaţia ialomiţeană. Cu toate acestea, intenţiile spaniolului sunt demonstrate clar prin declararaţia prin care spune că îşi propune să aducă trofeul Europa League la Liverpool.
"Va fi un meci dificil pentru că şi ei vin din Champions League. Am urmărit meciurile pe care le-au susţinut în grupă pentru că am câţiva prieteni în Sevilla şi ştiu că ne aşteaptă o "dublă" foarte grea. Cel mai important lucru este faptul că partida se joacă abia în februarie şi am foarte mult timp la dispoziţie să pregătesc meciul. Pentru noi orice competiţie şi orice meci este important, iar Europa League ne oferă posibilitatea de a câştiga un trofeu. Vrem să ajungem cât mai departe posibil", a precizat ibericul, pentru site-ul oficial al clubului.
"Pentru noi fiecare competiţie şi fiecare meci sunt foarte importante şi Europa League ne dă şansa de a câştiga un trofeu. Ne vom propune să ajungem cât de departe vom putea.", a declarat Benitez.
Liverpool merge foarte slab în acest sezon, iar deziluţiile se ţin lanţ pentru formaţia lui Rafa Benitez. "Cormoranii" au fost eliminaţi din Liga Campionilor, încheind pe locul trei o grupă în care mai erau Fiorentina, Olympique Lyon şi Debrecen, iar în Premier League se află pe locul al şaselea, pierzând până acum partide importante cu Manchester United şi Arsenal.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close