Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bun de Premier League! Presa engleză îl include pe Goian pe o listă a "chilipirurilor" de calitate

Bun de Premier League! Presa engleză îl include pe Goian pe o listă a "chilipirurilor" de calitate

Bun de Premier League! Presa engleză îl include pe Goian pe o listă a "chilipirurilor" de calitate
Sursa foto: dorin goian
09 Iul 2009   •   12:01

"Ministrul apărării" Stelei, fundaşul gigant care a devenit în ultimii ani titular incontestabil şi la echipa naţională, a atras, în sfârşit, atenţia englezilor, la 28 de ani. Totuşi, nu cluburile engleze sunt cele care l-au remarcat, ci cotidianul The Telegraph, care l-a cotat la 3,5 milioane de euro şi l-a propus echipelor din Anglia, spunând că ar fi perfect pentru Sunderland, Bolton sau Wigan.
"Un fundaş central înalt şi impunător, Dorin Goian este la 28 de ani încă în floarea vârstei şi are tehnica necesară pentru a se adapta în Premier League.", este caracterizarea făcută de The Telegraph, care a întocmit o listă cu 50 de jucători care ar fi perfecţi pentru echipele din cel mai puternic campionat al lumii. Astfel, jucătorul este propus echipelor împreună cu nume celebre şi tineri consideraţi foarte talentaţi.
Împărţiţi în patru categorii după preţ şi cât de mult promit în "Scumpi", "Risc calculat", "Tinere speranţe" şi "Chilipiruri", jucătorii speră ca echipele să urmărească acest top. Printre numele de pe listă, pe lângă Goian, românii îi mai pot recunoaşte pe elevii antrenorilor români Mircea Lucescu - Darijo Srna - şi Ladislau Boloni - Steven Defour -, dar şi vedete precum David Trezeguet, cotat la puţin peste 1 milion de euro şi Loric Cana, căpitanul lui Olympique Marseille, la 3,5 milioane de euro. Pe listă este şi Oguchi Onyewu, americanul care a fost deja transferat de AC Milan de la Standard Liege pentru a asigura postul de fundaş central la formaţia de pe San Siro.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close