Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bundesliga: Bayern câştigă la Stuttgart şi se desprinde în fruntea clasamentului

Bundesliga: Bayern câştigă la Stuttgart şi se desprinde în fruntea clasamentului

Bundesliga: Bayern câştigă la Stuttgart şi se desprinde în fruntea clasamentului
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    11 Dec 2011   •   21:32

Bayern Munchen a profitat de semieşecul Borussiei Dortmund şi s-a desprins la 3 puncte în fruntea clasamentului din Bundesliga, după victoria cu 2-1 obţinută la Stuttgart.

 
Şvabii au deschis scorul prin Christian Gentner în debutul partidei, dar Mario Gomez a întors rezultatul cu o dublă reuşită în minutele 13 şi 57.
 
Prin cele două goluri marcate împotriva fostei sale echipe, atacantul bavarezilor a revenit în fruntea golgheterilor din Germania, cu 15 reuşite, una mai mult decât olandezul Huntelaar de la Schalke 04.
 
Eliminată din Europa la mijlocul acestei săptămâni, campioana Borussia Dortmund nu a reuşit să se revanşeze în faţa propriilor fani, terminând la egalitate pe teren propriu cu FC Kaiserslautern, scor 1-1.
 
Lucrurile începuseră bine pentru oamenii lui Jurgen Klopp, care au marcat prin japonezul Shinji Kagawa în minutul 27. Oaspeţii, implicaţi în lupta pentru evitarea retrogradării, au dat însă lovitura în debutul părţii secunde, când Olcay Sahan a marcat un gol superb, prin care echipa sa a obţinut un punct extrem de important.

 

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close