Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Campioana Europei, la picioarele lui Bale: Tottenham - Inter 3-1

Campioana Europei, la picioarele lui Bale: Tottenham - Inter 3-1

Campioana Europei, la picioarele lui Bale: Tottenham - Inter 3-1
03 Noi 2010   •   10:04

Tottenham a învins cu 3-1 campioana Europei, Inter Milano, pe White Hart Lane, şi a egalat-o în fruntea clasamentului grupei A, cu şapte puncte.

Gareth Bale a fost încă o dată starul echipei, producând două centrări excelente pentru Peter Crouch, la golul doi, şi Roman Pavlyuchenko la golul trei. Autorul unui hattrick la Milano, când Tottenham a revenit de la 0-4 în inferioritate numerică pentru a pierde partida cu 3-4, Gareth Bale a făcut instrucţie pe banda stângă cu Maicon şi a creat pericol în nenumărate rânduri.

Antrenorul lui Inter, Rafa Benitez, a recunoscut că i-ar face loc lui Bale în echipa sa. "Dacă joacă precum azi, de ce nu. A jucat destul de bine în prima partidă, a repetat performanţa şi azi când a avut spaţii. Ştiam că e greu de oprit când are spaţii", a declarat Benitez.

Între ultimele două reuşite ale englezilor, Samuel Eto'o îi oferise lui Inter speranţa unui rezultat de egalitate, după ce scorul fusese deschis de Rafael van der Vaart în prima repriză.

Cu şanse de calificare rămâne şi Twente, campioana Olandei învingând cu 2-0 la Bremen şi acumulând cinci puncte. După ce Werder a dominat meciul în majoritatea timpului, eliminarea din minutul 74 a lui Torsten Frings a înclinat balanţa în favoarea olandezilor, Nacer Chadli găsind rapid drumul spre gol cu un şut deviat.

Luuk de Jong a adăugat un al doilea gol pentru a pecetlui victoria, prima a unui club olandez pe tărâm german în Liga Campionilor după mai bine de 14 ani. Bremen, care se deplasează etapa viitoare în Anglia, se află pe ultimul loc în grupă cu două puncte.

Alte rezultate:
Grupa B
Hapoel Tel-Aviv (Israel) - Schalke 04 (Germania) 0-0
Benfica Lisabona (Portugalia) - Olympique Lyon (Franţa) 4-3

Grupa C
FC Valencia (Spania) - Glasgow Rangers (Scoţia) 3-0
Bursaspor (Turcia) - Manchester United (Anglia) 0-3

Grupa D
Rubin Kazan (Rusia) - Panathinaikos Atena (Grecia) 0-0
FC Copenhaga (Danemarca) - FC Barcelona (Spania) 1-1

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close