Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Campioana Germaniei, Wolfsburg, va fi antrenată de Armin Veh. Felix Magath pleacă la Schalke 04

Campioana Germaniei, Wolfsburg, va fi antrenată de Armin Veh. Felix Magath pleacă la Schalke 04

Campioana Germaniei, Wolfsburg, va fi antrenată de Armin Veh. Felix Magath pleacă la Schalke 04
Sursa foto: armin veh
25 Mai 2009   •   18:47

Abia devenită în premieră campioană a Germaniei, VfL Wolfsburg şi-a schimbat deja antrenorul. Eroul Felix Magath a semnat deja cu Schalke 04, iar oficialii clubului alb-verde s-au mişcat repede şi au găsit un înlocuitor, pe Armin Veh, în vârstă de 48 de ani, care va petrece următorii doi ani în oraşul saxon.
Tehnicianul, care a condus-o ultima oară pe VfB Stuttgart, între 2006 şi 2008, s-a declarat entuziasmat de posibilitatea de a antrena campioana Germaniei:
"A prelua conducerea campioanei Germaniei este, evident, o misiune dificilă, dar şi palpitantă în acelaşi timp. Această echipă are un potenţial enorm", a spus Veh, potrivit Mediafax.
Noul antrenor al lui Wolfsburg nu este nici el străin de performanţă în Bundesliga, el câştigând campionatul cu Stuttgart în 2007, fapt considerat o mare surpriză la acea vreme. Totuşi, al doilea său mandat la echipa şvabă a fost dezastruos, el fiind în cele din urmă dat afară în noiembrie 2008, când Stuttgart era pe locul al 11-lea în campionat.
VfL Wolfsburg a câştigat în această lună primul său titlu de campioană din istorie, la două puncte de fosta campioană Bayern, în urma unei victorii cu scorul de 5-1 în faţa lui Werder Bremen.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Schalke 04 Bundesliga
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close