Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Căpitanul formaţiei Espanyol Barcelona a murit la doar 26 de ani, în urma unui stop cardiac

Căpitanul formaţiei Espanyol Barcelona a murit la doar 26 de ani, în urma unui stop cardiac

Căpitanul formaţiei Espanyol Barcelona a murit la doar 26 de ani, în urma unui stop cardiac
09 Aug 2009   •   20:03


Daniel Jarque, căpitanul formaţiei Espanyol Barcelona, a murit după ce a suferit un atac de cord la finalul unui antrenament, confirmă clubul într-un comunicat de presă.

Mijlocaşul de 26 de ani se antrena la Coverciano, în Italia, unde echipa se afla într-un cantonament. Doctorii clubului şi paramedicii italieni au încercat să îl resusciteze pe Jarque fără succes.

Moartea lui vine la doi ani după ce fundaşul Sevillei, Antonio Puerta, în vârstă de 22 de ani, a murit din cauza problemelor la inimă, după ce s-a prăbuşit în timpul unui meci din La Liga.

Jarque a ajuns la Espanyol la vârsta de 12 ani şi a debutat în 2002 la seniori, iar din această vară a preluat chiar şi banderola de căpitan. ?Tragedia a lovit clubul Espanyol şi familia lui Dani Jarque. Jucătorul a murit în urma unui stop cardiac. RCD Espanyol, rupt de durere, se pune la dispoziţia absolută a familiei căpitanului ei, căreia îi transmite condoleanţe?, a anunţat clubul prin comunicatul de presă.



Espanyol, care trebuia să joace duminică împotriva Bolognei, şi-a suspendat cantonamentul din Italia şi a revenit la Barcelona. Preşedintele clubului rival FC Barcelona, Joan Laporta, a transmis şi el condoleanţe pentru cei îndureraţi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close