Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Carlos loveşte şi la Cupa Africii, în meciul de deschidere! Angola este egalată după ce a condus Mali cu 4-0 (VIDEO)

Carlos loveşte şi la Cupa Africii, în meciul de deschidere! Angola este egalată după ce a condus Mali cu 4-0 (VIDEO)

Carlos loveşte şi la Cupa Africii, în meciul de deschidere! Angola este egalată după ce a condus Mali cu 4-0 (VIDEO)
Sursa foto: carlos
10 Ian 2010   •   23:23

Cupa Africii pe Naţiuni a debutat, duminică, într-o manieră electrizantă, iar în centrul atenţiei s-a aflat nimeni altul decât fostul portar al Stelei, Carlos Fernandes. Naturalizat de Angola, Carlos şi-a intrat în rol în minutul 79, când echipa sa conducea cu 4-0. Rezultatul a fost o revenire de domeniul fantasticului a naţionalei Mali-ului, care a înscris de patru ori în 15 minute şi a intors rezultatul.
Meciul incredibil din deschiderea Cupei Africii pe Naţiuni a început cu un moment de reculegere pentru cele trei victime ale atacurilor teroriste de la Cabinda. Tot stadionul a amuţit pentru un minut de omagiu. Partida a început liniştit, iar prima ocazie a meciului a venit abia în minutul 32, când Djalma nu a găsit calea spre gol cu o lovitură de cap.
Flavio este cel care a deschis scorul în minutul 36 pentru Angola, şi tot el a recidivat şase minute mai târziu, ducând scorul la 2-0 prin acelaşi procedeu. În repriza secundă, alt angolez şi-a intrat în rol. Gilberto a obţinut două penalty-uri, pe primul transformându-l el în minutul 67, al doilea fiind convertit în gol în minutul 74 de Manucho. Totul părea să indice un final umilitor pentru Mali, care nu arătase mult fotbal până în acel moment.
Finalul a fost, însă, unul parcă desprins din basme. Portarul Carlos, care avea deja o noapte de coşmar la activ pe Riverside din Middlesbrough, a fost cel care a dat tonul unei reveniri incredibile în minutul 79, când a scăpat minge la o fază banală. Seydou Keita a marcat, pentru 1-4. Kanoute a înscris şi el cu capul, în minutul 88, iar jucătorii din Mali se bucurau că măcar spălaseră ruşinea scorului de pe tabelă. Dar revenirea nu s-a oprit aici, iar Keita, din nou, şi Yatabaré, au marcat amândoi incredibil în prelungiri, egalând la 4.



În urma acestui rezultat, Angola şi Mali obţin câte un punct în clasamentul Grupei A de la CAN, şi aşteaptă rezultatul de duminică din cealaltă partidă, Malawi - Algeria.
Clasament Grupa A
1. Angola - 1p
2. Mali - 1p
3. Malawi - 0p
4. Algeria - 0p
Antena3.ro
Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close