Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea câştigă derby-ul cu Arsenal, 2-0. "Albaştrii" redevin lideri în Premier League

Chelsea câştigă derby-ul cu Arsenal, 2-0. "Albaştrii" redevin lideri în Premier League

Chelsea câştigă derby-ul cu Arsenal, 2-0. "Albaştrii" redevin lideri în Premier League
Sursa foto: didier drogba
07 Feb 2010   •   21:28

Chelsea revine pe primul loc în Premier League după ce a fost depăşită, pentru 24 de ore, de Manchester United. Echipa lui Carlo Ancelotti a câştigat, duminică, un duel important, cu concitadina Arsenal, graţie "dublei" semnate de ivorianul Didier Drogba. Arsenal, în schimb, a ratat şansa de a se apropia de primele două locuri.
Echipa de puşti-minune a lui Arsene Wenger a fost surclasată clar în derby-ul de duminică de pe Stamford Bridge. Didier Drogba a lovit încă din minutul 8 şi a deschis scorul, trimiţând mingea în plasă de la colţul scurt după o deviere a lui John Terry. În minutul 23, Drogba a recidivat şi a dus scorul la 2-0. De această dată, gafa lui Arşavin a declanşat un contraatac al lui Chelsea, finalizat de ivorian cu un şut cu stângul. Acesta a fost al 12-lea gol marcat de Drogba în 12 partide cu Arsenal, un record incredibil al atacantului ivorian.
Partida era, însă, departe de a fi încheiată. Fabregas şi Bendtner au ratat ocazii rarisime în faţa lui Petr Cech, spre disperarea lui Wenger. "Albaştii" s-au mai apropiat şi ei de poarta lui Almunia, care însă a salvat în faţa lui Lampard.
Această nouă victorie a echipei lui Carlo Ancelotti, a 18-a în 25 de etape, o duce pe Chelsea la două puncte în faţa rivalei Manchester United, cu un număr egal de meciuri jucate. Arsenal, în schimb, se află pe locul al treilea, cu nouă puncte sub lideri.
Antena3.ro

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close