Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea - Everton 3-3. Londonezii se împiedică, dar se distanţează în clasament. Rezultate Anglia

Chelsea - Everton 3-3. Londonezii se împiedică, dar se distanţează în clasament. Rezultate Anglia

Chelsea - Everton 3-3. Londonezii se împiedică, dar se distanţează în clasament. Rezultate Anglia
Sursa foto: louis saha
12 Dec 2009   •   21:09

Eventon a obţinut sâmbătă o remiză nesperată pe Stamford Bridge, după un meci cu răsturnări de situaţie şi fotbal de calitate, în care antrenorul David Moyes a arătat mai mult inspiraţie. Chelsea este în evidentă pierdere de viteză faţă de începutul de sezon, dar profită de înfrângerea lui Manchester United în faţa celor de la Aston Villa şi de distanţează la trei puncte în fruntea Premier League.
Portarul Petr Cech a fost cel care a deschis balul în meciul dintre cele două echipe "albastre" în minutul 12, după o fază la care a fost lovit puternic de ghinion. Mingea trimisă în bară de Louis Saha a ricoşat în spatele lui Cech şi scorul a devenit 0-1. Drogba a egalat repede pentru Chelsea, după doar şase minute, cu un şut pe jos din pasa lui Frank Lampard. În minutul 23, a venit rândul lui Chelsea să treacă în avantaj, când Anelka a ajuns primul la minge şi a trimis-o în plasă, din apropierea porţii. Aiyegbeni Yakubu a profitat de o serie de devieri în careul lui Chelsea şi a înscris pe sub Cech la ultima fază a primei reprize. Interesant este că Yakubu tocmai fusese introdus pe teren de David Moyes.
Ivorianul Didier Drogba a adus-o din nou echipa lui Carlo Ancelotti în avantaj în minutul 59, cu un vole, dar scorul final avea să fie 3-3. Francezul Saha a restabilit egalitatea pe tabelă cu un nou gol norocos. Drogba a respins mingea după o centrare în capul lui Saha, iar balonul a sărit în plasă.
Rezultatele etapei în Premier League
Manchester Unired - Aston Villa: 0-1
Tottenham - Wolverhamptom: 0-1
Sunderland - Portsmouth: 1-1
Hull City - Blackburn Rovers: 0-0
Burnley - Fulham: 1-1
Bolton - Manchester City: 3-3
Birmingham - West Ham: 1-0
Stoke City - Wigan: 2-2
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra Everton Premier League
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close