Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea-Fulham 3-1. Antrenamente pentru Champions League în contul londonezilor. Rezultate Anglia(VIDEO)

Chelsea-Fulham 3-1. Antrenamente pentru Champions League în contul londonezilor. Rezultate Anglia(VIDEO)

Chelsea-Fulham 3-1. Antrenamente pentru Champions League în contul londonezilor. Rezultate Anglia(VIDEO)
Sursa foto: didier drogba
02 Mai 2009   •   21:49

Chelsea a zdrobit spreranţele lui Fulham pentru o calificate în cupele europene. Ambele echipe speră mult de la finalul de sezon. Fulham urmăreşte cel mai bun final din ligă, în vreme ce echipa lui Abramovici se uită mult spre seminala cu Barcelona de săptămâna viitoare.

Meciul dintre cele două a început abrupt. Atacantul francez Nicolas Anelka deschide scorul încă din primele secunde de jos, pentru ca Erik Nevland să egalizeze doar trei minute mai târziu . Florent Malouda a restabilit avantajul pentru Chelsea în minutul 10, când deja s-a făcut 2-1. Didier Drogba a mărit acesta avantaj în repriza a doua.

Guus Hiddink a întărit atacul, prin parteneriatul dintre Anelka şi Drogba, pentru ca poi să vină şi Ashley Cole.
La puţin timp după fluierul de începit, Anelka a dat motiv suporterilor să se bucure, după ce Drogba îl găseşte perfect pe francez. Bucuria a fost scurtă, deoarece norvegianul Erik Nevland a egalat.
Florent Malouda, învinovăţit că nu este mereu în formă, a ajutat Chelsea să preia din nou conducerea.

În altă partidă, Arsenalul lui Arsene Wenger a putut să îşi odihnească multe vedete înaintea meciului de marţi din Champions League, dar cu toate acestea a trecut la pas de Portsmouth pentru a-şi garanta a 13-a clasare consecutivă în primii patru în Premier League.

Portsmouth trebuie să lupte în continuare pentru supravieţuirea în Premier League, după ce Arsenal a înregistrat 21 de victorii consecutive. Rezultatul de 3-0 înseamnă că tunarii vor fi implcaţi anul viitor în Champions League,
Arsene Wenger a făcut câteva schimbări, având în vedere că se pregăteşte pentru meciul de marţi. El i-a odihnit pe Manuel Almunia, Kolo Toure, Kieran Gibbs, Abou Diaby, Samir Nasri şi Emmanuel Adebayor. De asemenea au lipsit Mikael Silvestre, William Gallas, Gael Clichy, Eduardo şi Robin van Persie.

Chelsea-Fulham 1-0




Chelsea-Fulham 1-1


Chelsea-Fulham 2-1



Chelsea-Fulham 3-1


Clasament: 1. Manchester United 80p (34j), 2. FC Liverpool 74p (34j), 3. Chelsea 74p, 4. Arsenal 68p.

Rezultate Premier League etapa 35

Middlesbrough 0 - 2 Manchester U.
Chelsea 3 - 1 Fulham
Manchester C. 3 - 1 Blackburn R.
Portsmouth 0 - 3 Arsenal
Stoke C. 0 - 1 West Ham U.
Tottenham H. 1 - 0 West Bromwich A.
Wigan Athletic 0 - 0 Bolton W.


Antena3.ro

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close