Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea, în finala Cupei Angliei după 3-0 cu Aston Villa

Chelsea, în finala Cupei Angliei după 3-0 cu Aston Villa

Chelsea, în finala Cupei Angliei după 3-0 cu Aston Villa
Sursa foto: didier drogba
10 Apr 2010   •   22:32

Prinşi în toiul luptei pentru titlu în Premier League, cei de la Chelsea au reuşit să se concentreze suficient în semifinala Cupei Angliei cu Aston Villa şi să îşi "rezerve" biletele pentru finală. Didier Drogba a fost cel care a rupt echilibrul în partida de pe Wembley, iar Malouda şi Lampard au dat proporţii scorului pe final.
Liderii din Premier League au avut oarecare probleme în prima parte a partidei de sâmbătă, iar scorul pauzei a fost acelaşi din primul minut. A fost nevoie de o sclipire a ivorianului Drogba, în minutul 67, pentru ca scorul să devină 1-0. Atacantul s-a insinuat perfect printre apărătorii adverşi, a "vânat" mingea şi a trimis-o la colţul lung. Chelsea nu s-a desprins până în minutul 89, când pasa lui Ballack l-a găsit perfect pe Malouda, care nu l-a iertat pe Brad Friedel. În al cincilea minute de prelungiri, Lampard şi-a trecut şi el numele pe tabelă, iar scorul final de 3-0 o califică pe Chelsea în finala Cupei Angliei 2010.
Rezultate Premier League
Tot sâmbătă s-au disputat şi două partide în campionatul englez de fotbal. Cu toate că nu a jucat, Portsmouth ţine ştirea zilei. "Albaştii" au fost retrogradaţi de rezultatul celor de la
West Ham United, care s-au impus în partida cu Sunderland.
West Ham United - Sunderland 1-0
Hull City - Burnley 1-4
Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close