Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea l-a transferat pe rusul Iuri Jirkov, pentru aproximativ 21 milioane de euro

Chelsea l-a transferat pe rusul Iuri Jirkov, pentru aproximativ 21 milioane de euro

Chelsea l-a transferat pe rusul Iuri Jirkov, pentru aproximativ 21 milioane de euro
06 Iul 2009   •   13:50

Noul antrenor al echipei Chelsea Londra, Carlo Ancelotti, a confirmat faptul că formaţia britanică l-a transferat pe rusul Iuri Jirkov de la ŢSKA Moscova. La prima sa conferinţă de presă, italianul a declarat: "Jirkov, Sturridge - aceştia sunt jucători care vor juca pentru Chelsea".

Mijlocaşul lateral se va alătura astfel atacantului Daniel Sturridge pe lista achiziţiilor făcute de Chelsea în această vacanţă. Cât despre rolul jucat de Jirkov, Ancelotti a adăugat: "Este un jucător de bandă stânga. Cred că se va descurca bine şi dacă va juca în defensivă".

Jirkov a semnat un contract pe patru sezoane, fiind transferat pentru aproximativ 21 de milioane de euro, conform BBC. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a mai evoluat la formaţiile Spartak Tambov (2001 - 2003) şi ŢSKA Moscova (2004 -2009). De asemenea, Iuri Jirkov are în palmares 31 de selecţii în echipa naţională a Rusiei, cu care a participat la Euro 2008.

În altă ordine de idei, Ancelotti a refuzat să confirme dacă Deco şi Ricardo Carvalho vor părăsi Londra pentru Inter Milano. "Carvalho şi Deco sunt jucătorii lui Chelsea. Dacă un jucător vrea să plece, trebuie să discute cu clubul şi noi vom lua cea mai bună decizie pentru jucător şi pentru noi", a spus Ancelotti.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close