Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea se împiedică de Everton, 1-2. Manchester United nu reuşeşte să profite

Chelsea se împiedică de Everton, 1-2. Manchester United nu reuşeşte să profite

Chelsea se împiedică de Everton, 1-2. Manchester United nu reuşeşte să profite
Sursa foto: louis saha
11 Feb 2010   •   11:30

Manchester United putea deveni noul lider din Premier League după jocurile de miercuri, dar echipa lui Alex Ferguson nu a reuşit să profite de pasul greşit făcut de Chelsea la Liverpool, cu Everton. Înfrângerea lui Chelsea, scor 1-2, i-a dat totuşi posibilitatea lui United să se apropie la doar un punct de primul loc în clasamentul Premier League.
Chelsea a întâlnit o echipă Everton cu multe rezultate pozitive în ultimele săptămâni, iar acest lucru trebuia să îl pună în gardă pe tehnicianul Carlo Ancelotti. Cu toate acestea, succesul clar din partida precedentă, cu Arsenal, i-a "adormit" pe londonezi, iar Everton a profitat. Chelsea a deschis scorul în minutul 17 prin Malouda, care fusese de la începutul partidei ca un ghimpe în coasta apărării adverse. Francezul Saha şi-a intrat, din acel moment, în rol, şi a egalat în minutul 33 din pasa noii achiziţii Landon Donovan. Tot Saha a înscris golul victoriei în minutul 75 cu un şut violent cu stângul, iar Everton o încurcă pe Chelsea pe Goodison Park.
Manchester United, doar 1-1 la Aston Villa
Nici Manchester United nu s-a descurcat de minune miercuri. Cu toate acestea, "Diavolii Roşii" nu au fost înfrânţi, ci au plecat de pe stadionul lui Aston Villa cu un rezultat de 1-1. Cuellar a deschis scorul pentru Villa în minutul 19, dar campioana Angliei a revenit pe tabelă patru minute mai târziu, printr-un autogol al adversarului Collins.
Rezultate complete de miercuri
Arsenal - Liverpool: 1-0
West Ham - Birmingham: 2-0
Wolverhampton - Tottenham: 1-0
Aston Villa - Manchester United: 1-1
Blackburn - Hull City: 1-0
Everton - Chelsea: 2-1
Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close