Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea şi Real Madrid, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Un nou record pentru Cristiano Ronaldo

Chelsea şi Real Madrid, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Un nou record pentru Cristiano Ronaldo

Chelsea şi Real Madrid, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Un nou record pentru Cristiano Ronaldo
de M.T.    |    19 Mar 2014   •   09:11

Chelsea şi Real Madrid şi-au respectat statutul de favorite şi s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, într-o seară în care Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record personal.

După 1-1 la Istanbul, în meciul tur, Chelsea s-a impus pe teren propriu în faţa lui Galatasaray cu 2-0, ambele goluri ale londonezilor fiind înscrise în prima repriză.

Samuel Eto'o a deschis scorul pentru echipa antrenată de Jose Mourinho în minutul 4, făcând misiunea turcilor şi mai dificilă decât se anunţa înaintea partidei.

Englezii au înlăturat orice dubiu în privinţa echipei calificate cu trei minute înainte de pauză, când Gary Cahill a înscris din apropiere, în urma unui corner, şi a stabilit rezultatul final.



În celălalt meci al serii, Real Madrid avea de îndeplinit o simplă formalitate, după ce câştigase prima manşă cu Schalke în deplasare cu un categoric 6-1.

Cu gândul la confruntarea din weekend cu Barcelona, liderul din La Liga a aliniat o echipă cu multe rezerve, însă şi în aceste condiţii madrilenii s-au dovedit mai puternici, impunându-se cu 3-1.

Cristiano Ronaldo a marcat o dublă şi a ajuns la 13 goluri în actualul sezon al Ligii Campionilor, record personal, şi la un singur gol distanţă de recordul all-time, care îi aparţine lui Lionel Messi, care a punctat de 14 ori în stagiunea 2011/12.

Al treilea gol al Realului i-a aparţinut tânărului Alvaro Morata, în timp ce Hoogland a marcat pentru oaspeţi.

Scorul general de 9-2 înregistrat la finalul duelului dintre cele două echipe reprezintă un record pentru Real Madrid în Liga Campionilor, precedenta performanţă fiind înregistrată în sezonul 2011/12, când echipa din capitala Spaniei o elimina pe Apoel Nicosia cu 8-2.

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close