Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chivu, dat la o parte? Inter şi-a luat fundaş de clasă mondială de la Bayern, Lucio

Chivu, dat la o parte? Inter şi-a luat fundaş de clasă mondială de la Bayern, Lucio

Chivu, dat la o parte? Inter şi-a luat fundaş de clasă mondială de la Bayern, Lucio
Sursa foto: lucio
17 Iul 2009   •   11:05

Concurenţă acerbă la Inter pe posturile fundaş central, unde joacă şi căpitanul "tricolorilor", Cristian Chivu. De parcă nu era suficient de greu să se bată pentru un loc în prima echipă cu Walter Samuel, Nelson Rivas, Marco Materazzi sau Ivan Cordoba, românul trebuie acum să îi ia faţa şi brazilianului Lucio, campion mondial în 2002. Lucio semnat cu Inter un contract pe trei ani pentru o sumă necunoscută.
Fundaşul de 31 de ani a jucat în ultimii cinci ani la Bayern Munchen, dar a fost cel mai aproape de a câştiga Liga Campionilor cu fosta sa echipă, Bayer Leverkusen, cu care a pierdut finala competiţiei în 2001, 1-2 cu Real Madrid. Recent, Lucio s-a afirmat la Cupa Confederaţiilor din Africa de Sud, unde Brazilia a câştigat finala cu Statele Unite cu 3-2, fundaşul înscriind un gol şi fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.
"Cluburile s-au înţeles şi jucătorul a acceptat să meargă la Inter. După Cupa Confederaţiilor, jucătorul şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la Bayern în cazul în care ar fi apărut o ofertă de la un club major. Bineînţeles că ne pare rău că pleacă Lucio, pentru că a făcut o treabă extraordinară la echipa noastră", a declarat managerul bavarezilor, Uli Hoeness, pentru Skysports.
Lucio va deveni, în mod cert, titlular incontestabil la Inter sub comanda lui Jose Mourinho, iar acest lucru nu poate decât să îl îngrijoreze pe Chivu, care ar putea să aibă mari probleme de a se impune dacă nu îşi imbunătăţeşte evoluţiile de sezonul trecut.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close