Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cinci fotbalişti chilieni au fost excluşi din lotul naţionalei pentru că au venit beţi în cantonament

Cinci fotbalişti chilieni au fost excluşi din lotul naţionalei pentru că au venit beţi în cantonament

Cinci fotbalişti chilieni au fost excluşi din lotul naţionalei pentru că au venit beţi în cantonament
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    10 Noi 2011   •   12:15

Cinci jucători chilieni au fost excluşi din lotul echipei naţionale, după ce au venit în cantonament beţi, la o oră înaintată.

Selecţionerul Claudio Borghi a anunţat într-o conferinţă de presă susţinută miercuri că fotbaliştii au venit cu 45 de minute mai târziu în camerele lor de hotel şi se aflau într-o stare avansată de ebrietate.

Toţi erau într-o stare care nu este adecvată pentru un jucător al echipei naţionale, pentru un jucător profesionist în general. Este dureros că s-a întâmplat aşa ceva, nu doar pentru mine, ci pentru întreg stafful tehnic”, a declarat Borghi.

Cei cinci fotbalişti sunt Arturo Vidal (Juventus), Jean Beausejour (Birmingham City), Carlos Carmona (Atalanta), Jorge Valdivia (Palmeiras) şi Gonzalo Jara (West Bromwich Albion), cu toţii piese importante în echipa statului Chile, care va întâlni în preliminariile Cupei Mondiale din 2014 naţionalele Uruguayului (în deplasare) şi Paraguayului (acasă).

Presa locală susţine că jucătorii se întorceau de la botezul fiicei lui Valdivia, iar selecţionerul chilian a menţionat că aceştia „nu se pot apăra în niciun fel. Nu erau deloc într-o stare bună atunci când au venit la hotel şi li s-au cerut explicaţii”.

Nu am nicio idee ce au băut. Eu nu-i pot sancţiona, asta e treaba federaţiei. Tot ceea ce pot face eu e să nu-i mai chem la naţională”, a mai spus Borghi.

Petrecăreţii s-au întors deja la cluburile lor, iar Claudio Borghi a chemat alţi cinci jucători în lotul echipei naţionale.


×
Subiecte în articol: Chile excludere
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close