Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ciprian Marica o ţine pe Stuttgart în lupta pentru titlu cu un gol în victoria cu Schalke 04, 2-1 (VIDEO)

Ciprian Marica o ţine pe Stuttgart în lupta pentru titlu cu un gol în victoria cu Schalke 04, 2-1 (VIDEO)

Ciprian Marica o ţine pe Stuttgart în lupta pentru titlu cu un gol în victoria cu Schalke 04, 2-1 (VIDEO)
Sursa foto: ciprian marica
14 Mai 2009   •   14:34

Echipa internaţionalului român Ciprian Marica, VfB Stuttgart, rămâne cu şanse reale în lupta pentru titlul de campioană a Germaniei după rezultatul notabil din deplasarea cu Schalke 04, încheiată cu scorul de 1-2. Marica a fost erou pentru oaspeţi, el stabilind scorul final al partidei şi aducând-o pe Stuttgart la doar două puncte de primul loc.
Cu doar două etape înainte de final, Stuttgart este pe locul al patrulea în Bundesliga, fiind depăşită de Wolfsburg, Bayern Munchen şi Hertha Berlin. Şansele echipei lui Marica de a cuceri tilul pentru a doua oară în trei ani sunt mari, după ce atacantul român a înscris un gol de două puncte la Gelsenkierchen. Cacau a deschis scorul pentru Stuttgart în minutul 16 cu un şut de la distanţă, iar tribunele de pe moderna arenă erau reduse la tăcere. Atacantul Rakitic a readus egalitatea pe tabelă în minutul 39, dar scorul final avea să fie 1-2 după ce Marica a trimis în poartă din apropiere o minge respinsă greşit de portar.

Rezultate Germania
Arminia Bielefeld - Hoffenheim 0-2
Eintracht Frankfurt - Werder Bremen 0-5
Energie Cottbus - Borussia Monchengladbach 0-1
Hamburg - VfL Bochum 3-1
Antena3.ro

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close