Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Concurenţă "galactică" pentru Marica. Stuttgart s-a înţeles cu Huntelaar

Concurenţă "galactică" pentru Marica. Stuttgart s-a înţeles cu Huntelaar

Concurenţă "galactică" pentru Marica. Stuttgart s-a înţeles cu Huntelaar
Sursa foto: klaas jan huntelaar
20 Iul 2009   •   19:45

Ciprian Marica a dat din lac în puţ. Scăpat de concurenţa lui Mario Gomez, transferat la Bayern Munchen pentru 30 de milioane de euro, atacantul român va trebui să se bată pentru titularizare cu un jucător cel puţin la fel de bun. Huntelaar, olandezul nedorit la Real Madrid, s-a înţeles deja cu oficialii clubului şvab şi este la doar un pas de a deveni colegul lui Marica.
Steaua lui Klaas Jan Huntelaar la Real Madrid a părut să apună chiar înainte de a răsări. Transferat de la Ajax Amsterdam pentru 20 de milioane de euro, Huntelaar nu a avut prea multe şanse de a se impune în mandatul lui Juande Ramos, iar sub conducerea lui Pellegrini lucrurile nu par mai roz. Arsenal Londra a părut, la un moment dat, interesată de serviciile olandezului, dar Real Madrid nu a primit nici o ofertă de la "tunari", iar Stuttgart s-a arătat singura echipă interesată. Obligaţi să îi găsească un partener în atac lui Cacau şvabii nu s-au uitat în curtea proprie, la Marica, şi astfel Huntelaar este aproape de a veni în Germania, potrivit Skysports.
Suma cu care Stuttgart îl va lua pe Huntelaar de pe Santiago Bernabeu va fi undeva în jurul a 20 de milionane de euro, iar o decizie finală se va lua în cursul zilei de luni.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ciprian Marica Stuttgart Real Madrid
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close