Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Conflictul Beckham - Donovan continuă. Englezul îşi admonestează colegul "neprofesionist"

Conflictul Beckham - Donovan continuă. Englezul îşi admonestează colegul "neprofesionist"

Conflictul Beckham - Donovan continuă. Englezul îşi admonestează colegul "neprofesionist"
Sursa foto: david beckham
12 Iul 2009   •   13:43

David Beckham, fostul căpitan al echipei naţionale a Angliei, este de foarte mult timp o vedetă de anvergură mondială, iar acest lucru i-a provocat şi neplăceri. Colegul său de la Los Angeles Galaxy, americanul Landon Donovan, l-a criticat dur în urmă cu câteva zile pe englez deoarece a lăsat echipa pentru a merge la AC Milan, şi nu îşi dă interesul la antrenamente. Englezul a catalogat ieşirea colegului său drept neprofesionistă, şi a promis că rezolvă problema în particular cu Donovan.
În Europa se joacă cel mai bun fotbal, iar de acest lucru şi-a adus aminte şi Beckham la începutul acestui an, lăsânsu-şi echipa din Major League Soccer şi venind să joace în Italia. Acest gest l-a înfuriat pe Donovan, vedetă a naţionalei Statelor Unite, care a contestat dur devotamentul lui "Becks" pentru cauza echipei:
"Nu pot spune că este un profesionist sută la sută, pentru că nu a demonstrat asta. Nu mă pot gândi la un alt jucător despre care aş putea spune că nu a fost un bun coechipier, că nu a dat totul, că nu i-a păsat", a precizat Donovan.
Replica lui "Spice Boy" a venit cu o oarecare întârziere, şi a fost ceva mai puţin dură, poate şi datorită maturităţii date de cei 34 de ani de viaţă. Totuşi, Beckham nu s-a ferit să îi întoarcă lui Donovan cartea neprofesionalismului, spunând că aceste probleme nu ar trebuit discutate în presă
"Din punctul meu de vedere, el s-a comportat ca un neprofesionist.Chiar dacă gândeşti într-un asemenea mod despre un coechipier, ai o discuţie privată cu acea persoană, nu alergi să vorbeşti cu presa. În 17 ani de carieră, am jucat la echipe foarte mari alături de cei mai buni jucători din lume, dar nici măcăr o singură dată nu mi-a fost pus la îndoială profesionalismul. Este important să lămurim această problemă şi voi vorbi cu Landon în următoarele zile", a spus David Beckham.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham AC Milan nationala Angliei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close