Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Copa Libertadores: Estudiantes învinge Cruzeiro cu 2-1 şi devine regina Americii de Sud! (VIDEO)

Copa Libertadores: Estudiantes învinge Cruzeiro cu 2-1 şi devine regina Americii de Sud! (VIDEO)

Copa Libertadores: Estudiantes învinge Cruzeiro cu 2-1 şi devine regina Americii de Sud! (VIDEO)
Sursa foto: juan veron
16 Iul 2009   •   10:34

Ediţie jubiliară a Cupei Libertadores, care a ajuns la al 50-lea an. Formaţia argentiniana Estudiantes La Plata a reuşit să scrie istorie a devenit cea mai bună echipă a Americii de Sud din acestă ediţie, după ce i-a depăşit pe brazilienii de la Cruzeiro în două meciuri, 0-0 şi 1-2 în returul care s-a jucat miercuri. Acesta este al patrulea astfel de trofeu pentru Estudiantes, şi primul după 39 de ani.
Partida din oraşul brazilianBelo Horizonte nu a fost lipsită de o doză de dramatism, argentinienii reuşit să întoarcă scorul după ce s-au văzut în dezavantaj. De altfel, Estudiantes dominase autoritar şi prima partidă, dar s-a văzut în dezavantaj în minutul 51 al returului, când Henrique a şutat spre poarta oaspeţilor şi mingea s-a deviat dintr-un fundaş, intând în poartă. Speranţele celor de la Cruzeiro n-au ţinut decât şase minute, însă, deoarece Gaston Fernandez şi Boselli au marcat în minutele 57 şi, respectiv, 72, întorcând rezultatul şi trimiţând cupa în Argentina. Acesta este şi primul trofeu al Cupei Libertadores cucerit de vedeta echipei, Juan Sebastian Veron, cu echipa sa, Estudiantes.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close