Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristiano Ronaldo înscrie de patru ori şi Real Madrid învinge cu 6-2 pe Sevilla

Cristiano Ronaldo înscrie de patru ori şi Real Madrid învinge cu 6-2 pe Sevilla

Cristiano Ronaldo înscrie de patru ori şi Real Madrid învinge cu 6-2 pe Sevilla
08 Mai 2011   •   12:16

Pentru a doua oară consecutiv, Real Madrid înscrie şase goluri în deplasare în La Liga. Echipa lui Jose Mourinho a învins cu 6-2 pe terenul Sevillei, amânând astfel momentul în care Barcelona va cuceri şi matematic titlul în Spania.

 
Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo şi Kaka au marcat pentru Real Madrid în prima repriză a meciului de pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, Negredo reducând din avantajul oaspeţilor după pauză. Cristiano Ronaldo a mai înscris însă de trei ori, ajungând astfel la cota 33 de goluri în actuala ediţie de campionat, cu două mai multe decât Messi. Rezultatul final a fost stabilit în ultimele minute de Negredo.
 
Cu cât va aştepta Barcelona mai mult până să câştige campionatul, cu atât mai bine. După eliminarea din Liga Campionilor ne doream să obţinem un rezultat bun aici şi asta am făcut”, a declarat Cristiano Ronaldo, care a reuşit pentru a doua oară în acest sezon să marcheze de patru ori într-un meci, precedenta performanţă fiind realizată împotriva lui Santander, pe 23 octombrie.
 
Ocupanta ultimului loc în clasament, Almeria, a pierdut meciul din deplasare cu Getafe, scor 0-2, şi a retrogradat matematic în liga secundă, în timp ce Valencia şi-a consolidat poziţia a treia, după ce a învins cu 3-0 pe teren propriu pe Real Sociedad.
 
Malaga a reuşit surpriza etapei, reuşind să câştige cu 3-0 pe terenul lui Atletico Madrid, prin golurile marcate de Jose Rondon, Julio Baptista şi Enzo Maresca. Este al patrulea succes consecutiv pentru echipa andaluză, care este tot mai sigură de prezenţa şi în viitorul sezon din La Liga.
 
Rezultate La Liga, etapa a 35-a
 
Athletic Bilbao - Levante 3-2
Getafe - Almeria 2-0
Hercules - Santander 2-3
Gijon - La Coruna 2-2
Valencia - Sociedad 3-0
Atletico Madrid - Malaga 0-3
Sevilla - Real Madrid 2-6

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close