Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cupa Germaniei continuă fără deţinătoarea trofeului: Schalke, eliminată de Gladbach

Cupa Germaniei continuă fără deţinătoarea trofeului: Schalke, eliminată de Gladbach

Cupa Germaniei continuă fără deţinătoarea trofeului: Schalke, eliminată de Gladbach
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    22 Dec 2011   •   11:43

Deţinătoarea Cupei Germaniei, Schalke 04, a fost eliminată în optimile de finală ale competiţiei, după ce a pierdut în deplasare cu Borussia Monchengladbach, scor 1-3, la capătul unui meci cu două eliminări.

Venezueleanul Arango a marcat primul gol al gazdelor după 18 minute, pentru ca olandezul Huntelaar să fie eliminat în debutul părţii secunde, pentru două cartonaşe galbene. Aproape imediat, Reus a făcut 2-0 pentru Gladbach, însă Draxler a redus din diferenţă cu 20 de minute înainte de final.

Reus a făcut dubla în minutul 88, pecetluind astfel soarta calificării, înainte ca Jones să primească şi el cartonaşul roşu în ultimele secunde ale partidei. La Schalke, Cirprian Marica a evoluat în ultimele 19 minute.

Surpriza serii a produs-o însă echipa de liga a patra Holstein Kiel, care s-a impus cu 2-0 pe teren propriu în faţa celor de la Mainz, prin golurile reuşite de Ujah şi Muller.

Pentru echipa care evoluează în Liga Regională de Nord este prima calificare în sferturile de finală ale Cupei Germaniei după 68 de ani.

În celelalte meciuri de miercuri, Hertha Berlin a câştigat cu 3-1 în faţa lui Kaiserslautern, în timp ce Stuttgart a învins cu 2-1 pe Hamburg.

Bayern Munchen, Greuther Furth, Borussia Dortmund şi Hoffenheim au obţinut calificarea în sferturile de finală în urma partidelor disputate marţi.


×
Subiecte în articol: Schalke 04
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close