Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dan Petrescu: Nu am venit la Sevilla să vizităm oraşul

Dan Petrescu: Nu am venit la Sevilla să vizităm oraşul

Dan Petrescu: Nu am venit la Sevilla să vizităm oraşul
Sursa foto: dan petrescu
16 Sep 2009   •   14:07

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a subliniat înaintea patidei din Liga Campionilor cu Sevilla că echipa sa nu a venit în oraşul spaniol pentru turism, sau pentru schimburi de tricouri, dar a recunoscut că ar fi preferat ca debutul în Ligă să se fi făcut în compania altei formaţii.

"Nu am venit la să vizităm Sevilla sau să facem schimb de tricouri. Mi-ar fi plăcut să începem cu alt meci, dar asta e? arăta tehnicianul în timpul unei conferinţe de presă.
În ce priveşte echipa, Petrescu a confirmat că sunt unele probleme: ?am unii jucători cu accidentări, dar aceasta nu este o scuză, deoarece am jucători valoroşi. Nu vom intra pe teren cu teamă. Nu am venit să vizităm Sevilla, pentru aceasta vom avea altă ocazie, deoarece este un oraş frumos?.

"Este un meci important pentru club şi pentru cariera mea de antrenor, dar şi pentru jucători. Îmi vor face debutul în această competiţie, ca şi jucătorii ei. Voi încerca să le transmit experienţa mea de jucător," arăta Petrescu.

"Vom ieşi pe teren pentru a obţine un rezultat poziziv. Totul este posibil în fotbal, cu muncă şi noroc?.


?Sunt mici probleme în alcătuirea echipei, Pădureţu a rămas acasă cu piciorul în ghips, alţi 2-3 jucători nu sînt la sută la sută din capacitate, dar nu cred că asta va fi o scuză dacă nu vom reuşi un joc bun.
Poate că diferenţa de valoare dintre naţionala Franţei şi cea a României nu e aşa de mare pe cît e cea dintre Sevilla şi echipa mea. De aceea, trebuie să evoluăm cu o determinare şi mai mare decît cea pe care au avut-o "tricolorii" în Franţa", a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close