Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Daniele Arrigoni este noul antrenor al lui Adrian Mutu la Cesena

Daniele Arrigoni este noul antrenor al lui Adrian Mutu la Cesena

Daniele Arrigoni este noul antrenor al lui Adrian Mutu la Cesena
de M.T.    |    02 Noi 2011   •   10:56

Cesena, echipa la care evoluează românul Adrian Mutu, a anunţat marţi că Daniele Arrigoni este noul antrenor al formaţiei care se află pe ultimul loc în Serie A, acesta urmând să-l înlocuiască pe Marco Giampaolo, demis în urma înfrângerii suferite duminică la Parma, scor 0-2.

Arrigoni, în vârstă de 52 de ani, era liber de contract, după ce a fost dat afară de la divizionara secundă Sassuolo în octombrie 2010. Noul antrenor al Cesenei a mai antrenat în Serie A pe Cagliari (2004-2005), Livorno (2006-2007) şi Bologna (2007-2008).

Pentru mine, este ca un vis să fiu aici. Cunosc Serie A şi cred că această echipă se poate salva de la retrogradare. Sunt convins că Cesena are un lot competitiv şi îşi poate îmbunătăţi jocul”, a declarat Arrigoni, care a adăugat că, din punctul său de vedere, Adrian Mutu ar trebui să evolueze ca al doilea vârf.

Arrigoni are o energie pozitivă şi ne poate ajuta în obţinerea obiectivelor noastre. Trebuie să jucăm mereu cu determinare, indiferent dacă pierdem sau câştigăm”, a spus preşedintele clubului, Igor Campedelli, la prezentarea oficială a noului tehnician.

După primele nouă partide din Serie A, cesena se află pe ultimul loc, obţinând doar trei remize şi fiind învinsă de şase ori-

Marco Giampaolo este cel de-al cincilea antrenor demis în acest sezon în campionatul italian, după Stefano Pioli (Palermo), Roberto Donadoni (Cagliari), Gian Piero Gasperini (Inter Milano) şi Pierpaolo Bisoli (Bologna).

×
Subiecte în articol: Serie A Adrian Mutu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close