Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dat afară de Inter, premiat de antrenorii din Italia: Mancini a câştigat ?Banca de Aur?

Dat afară de Inter, premiat de antrenorii din Italia: Mancini a câştigat ?Banca de Aur?

Dat afară de Inter, premiat de antrenorii din Italia: Mancini a câştigat ?Banca de Aur?
18 Noi 2008   •   18:13

Roberto Mancini, fostul antrenor principal de la Inter Milano, a fost votat ca fiind antrenorul anului în sezonul 2007-2008. Tehnicianul de 43 de ani i-a condus pe nerazzurri către al treilea Scudetto consecutiv în sezonul trecut, înainte să fie dat afară în vară, pentru a i se face loc lui Jose Mourinho.
Mancini îl succedă pe antrenorul lui Mutu de la Fiorentina, Cesare Prandelli, ca deţinător al prestigiosului premiu ?Panchina D'Oro? sau ?Banca de Aur?, care este acordat în urma unui sondaj efectuat între antrenorii din Serie A şi Serie B. ?Vreau să le mulţumesc tuturor antrenorilor care au votat pentru mine. De asemenea vreau să le mulţumesc jucătorilor de la Inter, care au făcut ca totul să fie posibil?, a spus Mancini.
Tehnicianul nu a mai lucrat de când a părăsit Giuseppe Meazza, deşi - în condiţiile în care antrenorul lui Real Madrid, Bernd Schuster, este sub presiune - a fost creditat pentru a prelua gruparea de pe Bernabeu.
Fostul antrenor de la Chievo, Giuseppe Iachini, s-a clasat pe locul doi în topul preferinţelor antrenorilor, după ce a ghidat formaţia din Verona către promovarea din Serie B.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close