Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Debut în forţă pentru Solskjaer: Molde a cucerit primul titlu în Norvegia

Debut în forţă pentru Solskjaer: Molde a cucerit primul titlu în Norvegia

Debut în forţă pentru Solskjaer: Molde a cucerit primul titlu în Norvegia
31 Oct 2011   •   16:41

Ole Gunnar Solskjaer, fostul atacant al lui Manchester United, i-a condus pe norvegienii de la Molde către primul titlu din istorie, la primul său sezon ca manager. În vârstă de 38 de ani, Solskjaer a preluat fostul său club în noiembrie, după o perioadă petrecută ca antrenor al echipei de rezerve Manchester United.

Molde a terminat pe locul 11 în prima ligă norvegiană sezonul trecut, dar acum are opt puncte avans cu două etape înainte de final. Molde şi-a asigurat matematic titlul după 2-2 cu Stromsgodset, duminică. Rivalii de la Rosenborg, singurii care mai aveau şanse la titlu, au pierdut cu 6-3 la Brann Bergen.

"Clubul a aşteptat 100 de ani pentru asta. Am fost aproape de câteva ori, aşa că merităm", a spus Solskjaer, cunoscut publicului pentru golul victoriei dramatice obţinute de Manchester United în finala Ligii Campionilor cu Bayern Munchen, din 1999.

Solskjaer a plecat de la Molde în 1996 pentru 1,5 milioane de lire sterline. A înscris 126 de goluri în 366 de partide pentru Manchester United.

 




×
Subiecte în articol: Manchester United
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close