Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dică, felicitat de conducerea lui Iraklis, după cele două goluri marcate în prima etapă din Grecia (VIDEO)

Dică, felicitat de conducerea lui Iraklis, după cele două goluri marcate în prima etapă din Grecia (VIDEO)

Dică, felicitat de conducerea lui Iraklis, după cele două goluri marcate în prima etapă din Grecia (VIDEO)
24 Aug 2009   •   17:20


Nicolae Dică a fost eroul echipei Iraklis Salonic în prima etapă a Super Ligii din Grecia. Atacantul român a înscris două goluri în deplasarea de la Panthrakikos şi formaţia s-a a câştigat cu scorul de 2-1, golul gazdelor fiind semnat de un alt român, Marius Mitu.

Dică a declarat, conform Gazetei Sporturilor, că a fost felicitat de conducerea clubului pentru cele două reuşite şi speră ca evoluţiile bune din campionatul grecesc să îl ajute să revină la echipa naţională. "Am reuşit să marchez două goluri spectaculoase, am primit multe felicitări după joc pentru execuţiile mele. E extraordinar pentru mine, mai ales că în ultimul an nu am jucat mai deloc".

"Sunt fericit că am înscris goluri frumoase la debut, îmi doresc să joc la fel de bine şi pe viitor, pentru că visez să revin la echipa naţională. În tot acest timp, m-am gândit mereu la naţională, aştept clipa când voi juca din nou. Chiar m-a sunat cineva de la naţională acum vreo trei săptămâni, nu Răzvan Lucescu, şi asta mi-a dat multă încredere", a mai spus Dică.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nicolae Dica
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close