Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dică vrea să fie coleg cu Rădoi, la Al-Hilal, sub bagheta lui Olăroiu

Dică vrea să fie coleg cu Rădoi, la Al-Hilal, sub bagheta lui Olăroiu

Dică vrea să fie coleg cu Rădoi, la Al-Hilal, sub bagheta lui Olăroiu
10 Feb 2009   •   19:05

Mijlocaşul Cataniei, Nicolae Dică, vrea să fie din nou coleg cu Mirel Rădoi şi să îl aibă ca antrenor pe Cosmin Olăroiu. Acest lucru ar fi posibil prin realizarea unui transfer în Arabia Saudită, idee acceptată de fostul stelist. Problema este însă că Al-Hilal nu poate avea decât trei jucători străini în lot. ?Poate doar dacă pleacă vreun jucător străin şi se eliberează un loc. Doar aşa ar fi posibil să joc acolo, dar e greu?, a declarat Nicolae Dică pentru agenţia NewsIn.
Dică este nemulţumit de faptul că a fost utilizat prea puţine minute în acest sezon de către Walter Zenga, fostul antrenor al Stelei. ?Nu-mi merge prea bine la echipă, nu am mai vorbit cu Walter. La vară, dacă situaţia va continua aşa, voi pleca, ce să fac aici, să vizitez Italia? Trece timpul şi nu mai sunt la echipa naţională, iar asta e durerea mea cea mai mare. La un moment dat, am crezut că situaţia mea se va îmbunătăţi la Catania, dar am fost minţit?, a mai spus Dică, menţionând că el şi-a dat silinţa să joace la Catania şi s-a luptat pentru titularizare.
În această iarnă, Nicolae Dică a fost foarte aproape de o revenire în Liga I. După ce niciuna dintre echipele care l-au ofertat nu şi-a putut permite suma cerută de oficialii italieni, 1,7 milioane de euro, mijlocaşul a fost nevoit să rămână în continuare în Serie A.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nicolae Dica
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close