Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dick Advocaat, demis de la Zenit. Roberto Mancini l-ar putea înlocui

Dick Advocaat, demis de la Zenit. Roberto Mancini l-ar putea înlocui

Dick Advocaat, demis de la Zenit. Roberto Mancini l-ar putea înlocui
10 Aug 2009   •   14:48

Fostul antrenor de la Inter Milano, Roberto Mancini, ar putea reveni pe banca tehnică, după ce în ultimul timp declarase că cineva îi sabotează toate încercările de a prelua o echipă de fotbal din Italia. Salvarea lui Mancini vine totuşi din Rusia, acolo unde Zenit Sankt Petersburg l-a demis pe Dick Advocaat.

Interesul ruşilor a fost manifestat de mai mult timp, în condiţiile în care Advocaat urmează să preia naţionala Belgiei din ianuarie. Zenit a dorit acum să grăbească lucrurile şi l-a concediat pe tehnicianul olandez înainte de termen, ca urmare a rezultatelor slabe din sezonul actual. ?Advocaat a făcut o treabă excelentă la noi, dar din momentul în care a decis să antreneze Belgia, rezultatele formaţiei Zenit s-au deteriorat?, a anunţat clubul rus.

?Fanii şi directorii nu pot fi fericiţi cu poziţia actuală din clasament. Pentru a repune formaţia pe făgaşul normal, am decis să ne despărţim de Advocaat înainte de finalul contractului. Clubul îi mulţumeşte lui Advocaat şi se gândeşte acum la viitor?, mai spun cei de la Zenit.

Acel viitor ar putea fi reprezentat de Mancini, care a fost asociat cu preluare formaţiei ruse de ceva timp. Fără serviciu de când a fost concediat de Inter în urmă cu un an, Mancio este dornic să revină la muncă şi a mărturisit că este tentat de o aventură în afara graniţelor italiene. La Zenit, Mancini s-ar întâlni cu conaţionalul Alessandro Rosina, pe care formaţia rusă l-a transferat luna trecută de la Torino.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close